Leuker langer werken
Onderwijs

Workshops en trainingen waar je echt wat aan hebt

Alhoewel er één persoon en zijn / haar relaties centraal staan tijdens systemisch werk is deze cursus van De eerste verdieping leerzaam voor iedere deelnemer. Er zijn altijd herkenbare patronen, overeenkomstige fricties en gedeeld verdriet. Lijkt een en ander je interessant, maar tegelijkertijd ook net iets te confronterend? Kom gerust naar de training, geef het aan en je kunt vervolgens op de achtergrond blijven. Zo steek je er wat van op zonder jezelf bloot te geven.

De ervaring leert dat de cursussen van De eerste verdieping snel volstromen. Wil jij meedoen, geef je dan zo snel mogelijk op. Dat kan online door enkele gegevens in te vullen. Op de website staan alle trainingen overzichtelijk vermeld samen met aankomende data waarop ze gegeven worden. Je kunt je deelname ook telefonisch of per mail bevestigen. Vind je het leuk om langs te komen? Je bent meer dan welkom!

Hierbij de adresgegevens op een rij:

Achterom 78 2611 PS Delft telefoon: 015-2125125 info@1e-verdieping.nl

Workshop NLP in 1 dag

Heb je niet genoeg tijd voor een complete opleiding, dan is de NLP workshop misschien iets voor jou. NLP in 1 dag is bijzonder leerzaam en effectief. Als je het leuk vind van alles te weten te komen over drijfveren van mensen -ook van jezelf- dan is deze workshop echt een aanrader. Je leert hoe je op eenvoudige wijze meer plezier haalt uit alledaagse dingen. Je zult leuke, onbekende kanten van jezelf ontdekken.

In feite gaat het om interesse in jezelf en de mensen om je heen én om de wil dingen op een positieve manier te bekijken. De workshop kost €65 en duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Tussen de middag is er tijd voor een heerlijke lunch. Na afloop krijg je een reader mee naar huis. Wel zo handig als naslagwerk! Heb je de smaak te pakken, dan kun je je na de workshop opgeven voor een gratis coach-sessie. Dit is een persoonlijke gesprek met een opleider van De eerste verdieping. Met als doel: nog meer zelfontplooiing en nog meer plezier in het leven!

 

https://www.1e-verdieping.nl