Een vertrouwd adres op het gebied van letselschade in Zoetermeer is Advocatenkantoor Thomas van Dijk. Hij werd in 1996 beëdigd als advocaat. Hij had er toen al een indrukwekkende carrière in de verzekeringswereld op zitten.

Aanvankelijk werkte Van Dijk voor Landsadvocaat Pels Rijcken & Drooglever Fortijn advocaten & notarissen. In 2008 richtte advocaat van Dijk zijn eigen kantoor op. Zijn expertise ligt met name op het gebied van letselschade en overlijdensschade. Het is zeker niet zo dat Thomas alles alleen afhandelt. Zeker niet gezien het aantal cliënten en de belangrijkheid van de zaken. Hij wekt intensief samen met andere professionals.

U kunt denken aan arbeidsdeskundigen, actuarieel rekenaars, ARBO specialisten en medisch adviseurs. Komt u bij Advocatenkantoor Thomas van Dijk terecht dan staat er dus een heel team voor u klaar én ervaart u het voordeel van één aanspreekpunt. En u hoeft niet perse in Zoetermeer te wonen. Cliënten van Van Dijk komen uit het hele land.

Advocaat of jurist?

Bent u dringend op zoek naar een letselschade advocaat met opleiding waar u echt iets aan hebt? Neem snel contact op met mr. Thomas van Dijk. Zeker als het gaat om een zaak waarbij er een ongeval heeft plaatsgevonden, zult u veel aan deze advocaat hebben. We bedoelen dan onder meer een verkeersongeluk, whiplash, arbeidsongeval of medische fout.

Hierbij wat achtergrondinformatie betreffende medische fouten. In totaliteit overlijden ieder jaar circa 1700 patiënten na een medische fout. Daarnaast krijgen 30.000 mensen te maken met schade aan de gezondheid door onzorgvuldig handelen van artsen. In het Burgerlijk Wetboek artikel 453 boek 7 staat vermeld dat een arts aansprakelijk gesteld kan worden als hij of zij niet de zorg heeft betracht die een redelijk bekwame en redelijk handelende vakgenoot in dezelfde omstandigheden zou hebben betracht. Dit vaststellen is niet eenvoudig, maar u kunt het met een gerust hart overlaten aan mr. Thomas van Dijk.

Hierbij de adresgegevens van Advocatenkantoor Thomas van Dijk:

Röntgenlaan 5, 2719 DX Zoetermeer

Telefoon: (0)79 323 9558

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/