Leuker langer werken
Zakelijke dienstverlening

De voordelen van 123 Theorie op een rij

Woon je vlakbij Utrecht en staat het auto theorie halen op jouw to-do-lijst? Je kunt je aanmelden voor de theoriecursus Utrecht via 123theorie. nl. Deze opleiding kent onder meer de volgende pluspunten:

– de cursus + het examen op één dag;

– geen lesmateriaal zoals dure boeken en mappen;

– topdocenten die duidelijk kunnen uitleggen;

– les in groepsverband met andere, leuke jongeren;

– een hoog slagingspercentage;

– een scherpe prijs.

123 Theorie heeft de hoofdvestiging in Utrecht. De cursussen vinden plaats in de volgende steden: Amsterdam, Arnhem, Breda, Goes, Den Haag, Deventer, Eindhoven, Enschede, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Bij al deze locaties is het examenlokaal van het CBR dichtbij. Daar worden alle cursisten hoogstpersoonlijk naar toe gebracht. Bij het CBR is een plek voor iedereen gereserveerd. Je zit aan een eigen tafel met computerscherm. Je mag opgaan voor het theorie examen auto als je 16 jaar bent. Het theorie examen is verplicht om je rijbewijs te kunnen halen

Les en examen bij het CBR op 1 dag

Het theorie examen in 1 dag doe je met een reden. Het doel van het theorie examen auto is: laten zien dat je als verkeersdeelnemer gevaren op de weg herkent, op de hoogte bent van de verkeersregels en verkeersinzicht hebt. Het komt er eigenlijk op neer dat je veilig de weg op kunt. Veilig voor jezelf én voor anderen. Vergeet niet om een geldig identiteitsbewijs mee te nemen naar het examen. Ook zal worden gevraagd om je reserveringsnummer. Dit krijg je van de 123 Theorie-docenten.

Verder mag je geen spullen meenemen. Je telefoon, portemonnee, zonnebril e.d. moet je even achterlaten in een kluisje. Er zijn verschillende soorten vragen: sleepvragen, single-sleepvragen, invulvragen, hotspotvragen, ja/nee-vragen, meerkeuzevragen. Je krijgt 40 vragen + 2 testvragen die gaan over verkeersregels en verkeersinzicht. 25 vragen hebben als onderwerp gevaarherkenning. In totaliteit duurt het auto theorie examen rond de drie kwartier. Direct na het examen krijg de uitslag te horen. Heb je nog vragen over de 123 Theorie cursus of het examen? Neem contact op met 123 Theorie via 085-06061230, 06-29999962 of stuur een mail.

https://www.123-theorie.nl