Leuker langer werken
Eten en drinken

Een feestje te vieren? Kies voor de heerlijke catering van Happie in Zaandam

Laten wij onzezelf eerst even voorstellen. Bent u al bekend met catering of heeft u al eens gebruik gemaakt van een cateringservice? Dan heeft u vast al de voordelen ervan ervaren. Zoals, geen recepten uitzoeken, geen inkopen doen, niet urenlang in de keuken ploeteren, zeker geen afwas. Maar misschein wel het belangrijkste, alle tijd voor uw gasten en uw bijeenkomst. Bij Happie Delivery catering in Zaandam ervaart uit zelfs nog meer voordelen. Zo kunt u zelf uw leveringtijdstip uitkiezen, kunt u zelf kiezen of u vooraf betaald of bij de levering en kunt u uw eigen, buffet, borrelplankje of BBQ geheel zelf samenstellen.

 

Ik wil graag catering bestellen. Wat nu?

Allereerst kunt u uit ons super uitgebreiden assortiment een keuze maken uit uw favoriete gerechten. Borrelhapjes bestellen of een buffetten regelen doet u heel gemakkelijk online. Na uw keuze, doet u uw catering in de winkelwagen van onze website en doorloopt u alle vervolgstappen. Kies uw bezorgdag, levertijd, borden, bestek, eventuele dieetwensen en uw betaalmethode. Gefiliciteerd, u bent klaar. Een kind kan de (af)was doen. Wij komen uw catering bezorgen op de door u aangegeven tijd. Bent u klaar met smullen. Doe dan al het gerei terug in de meegeleverde boxxen, zodat wij deze voor u weer kunnen komen ophalen. U hoeft het niet af te wassen. Dat doen wij!

 

Wordt er rekening gehouden met dieetwensen?

Ja zeker, met alle dieetwensen van u of uw gasten houden wij rekening. Van notenallergie tot aan Halal wensen of een vegan lifestyle, wij zetten onze koks aan het werk om een heerlijke catering voor u te ontwerpen die naadloos aansluit bij uw evenement. Al het rundvlees wat wij leveren is sowieso halal-gecertificeerd. Bent u geintresseerd in een Vegan catering? Wij hebben koks in dienst wiens expertise ligt bij het koken in veganistische stijl. Wilt u dus een cateringsvoorstel op maat? Die sturen wij u graag kosteloos toe.

 

Algehele verzorgde partycatering bestellen

Van kleine kleine koude hapjes tot gehele warme gerechten, Happie Dlivery Catering is van alle markten thuis. Ook als u hulp nodig heeft bij het organiseren van eene evenementen kunt u op ons rekenen. Wilt u een partytent huren, cocktailsbar plaatsen, personeel inzetten of u kiest voor een geheel georganiseerd themafeest. Wij helpen u graag met de organisatie.Onze bedieningsleden komen allemaal van de hoge hotelschool en zijn van alle markten thuis. Zo hebben wij in Augustus 2019 nog een Partycatering geleverd in Purmerend. Het was eens groot festijn!

 

De zon die schijnt, dus laten we BBQ’en

Heerlijk he?! De zomer? Tijd om te gaan BBQ’en. Heeft u echter een grote groep en u heeft geen idee of zin om een barbecue te organiseren voor bijvoorbeeld uw verjaardag of jubileum. Schakel dan snel de hulp in van Happie. Wij zijn experts in het opzetten van BBQ’s en vinden dit ook geweldig om voor u te doen. Wilt u het liever toch zelf doen? Wij verhuren ook gas BBQ’s en u kunt compleet vleespakketten afnemen. Zo heeft u zelf wel de organisatie in handen, maar niet de lasten.

 

 

Zakelijke catering is in trek! Ook wat voor uw werk?

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun kantine catering uit te besteden aan derden. Zit uw werkgever hier ook aan te denken? Stel hem / haar eens Happie Delivery Catering voor. Wij verzorgende dagelijkse bijvoorbeeld lunchpakketten voor grote internationals, maar doen ook met alle liefde kleinere buffetten of feestje voor het MKB. Groot voordeel bij Happie! Betaald gemakkelijk op factuur!.

 

Happie levert al hun catering in Noord-holland, flevoland en het gooi. Zo leveren wij dagelijke verschillende buffetten in Almere en omgeving

https://www.happiedelivery.nl