Leuker langer werken
Image default
Industrie

Ingenieursbureau Maters en De Koning

Een ingenieursbureau zoals Maters en De Koning werkt aan de civiele techniek, bouw en industrie van Nederland en soms ook daarbuiten. Ze hebben al veel projecten achter hen liggen en alle projecten zijn met succes geslaagd. Het bedrijf maakt tekeningen en berekeningen voor bijvoorbeeld de civiele techniek voor een nieuwe brug of een constructie voor een nieuw gebouw. Ze geven ook adviezen in deze bouwconstructies wanneer hier naar gevraagd wordt. 

Markten

Het ingenieursbureau Maters en De Koning werkt adviseert en ontwerpt met een technische oog in de bouw, industrie en civiele techniek in Nederland. Ze houden zich vooral bezig met het verbeteren en van de mobiliteit en bereikbaarheid van de wegen, het water en de inrichting van de buitenruimte en levert constructies voor verblijfs- en werkruimtes. 

Projecten

Maters en De Koning heeft twee vestigingen, de een is in Rotterdam en de ander is in Roosendaal. De projecten lopen echter verder dan alleen deze steden. Projecten waar zij aan mee hebben gedaan, gaan door heel Nederland en zelfs buiten Nederland hebben ze al verschillende projecten gedaan. De projecten gaan meestal over het herstellen of ontwerpen van kademuren, het ontwerpen van stalen constructies voor koel- en vries hallen, het ontwerpen van bruggen in stedelijke omgevingen en houden de nautische voorzieningen in de gaten van havens en vaarwegen. 

Diensten

Maters en De Koning maakt schetsen voor nieuwe constructies of tekeningen en berekeningen op constructief gebied. Ze begeleiden en ondersteunen hun klanten en niet alleen aan de zijde van de klant maar ook voor opdrachtgevers en toeleveranciers. Dit doet ze vooral op basis van technische deskundigheid en contractuele adviezen. 

Het is voor Maters en De Koning geen probleem om een project te starten, ze vinden het belangrijk dat elk project in goed banen wordt geleid en er een mooi eindresultaat ontstaat waarin iedereen tevreden is.