Leuker langer werken
Image default
Industrie

Betonplaten aanschaffen met de beste prijs-kwaliteitverhouding

Gaat u binnenkort een nieuw bedrijfspand neerzetten of een productiehal uitbreiden? Dan bent u wellicht op zoek naar kwalitatieve betonplaten die u kunt gebruiken als vloer! Natuurlijk wilt u een goede prijs-kwaliteitverhouding als u betonplaten nodig heeft. Misschien heeft u ook wel behoefte aan een deskundig advies of professionele vloerenleggers. Dit alles vindt u bij dé specialist op het gebied van betonplaten: Van Ooijen Betonplaten in Elst.

Betonplaten die geschikt zijn als vloer

Betonplaten zijn uitstekend als vloer. Deze ondergrond is erg stevig en eventueel te voorzien van verschillende coatings, zodat het een veilige werkomgeving biedt wanneer er bijvoorbeeld wordt gewerkt met bijtende stoffen. Zeker in de industriële sector is een stevige betonvloer met een goede coating een verplichting. Daarnaast is de sterkte van deze vloer een groot pluspunt, zodat ook zwaar materieel zonder betonscheuren zich kan verplaatsen over de betonplaten.

Het is mogelijk om betonplaten op maat te bestellen

Bij Van Ooijen Betonplaten kunt u terecht voor betonplaten van alle maten en diktes – waar u ook naar op zoek bent, deze specialist heeft het. Het kan natuurlijk zo zijn dat u op zoek bent naar afwijkende maten die niet in het standaardassortiment zitten. Dan is het uiteraard mogelijk om contact op te nemen met een van de deskundige medewerkers bij Van Ooijen Betonplaten, zodat u kunt bespreken wat de opties zijn. Het is namelijk mogelijk om betonplaten op maat te bestellen, zodat ze zeker bij uw project passen.

Bekijk de actuele voorraad of bespreek de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Van Ooijen Betonplaten heeft op het gebied van industrie- en betonplaten? Bekijk dan de actuele voorraad op de website of neem contact op als u op zoek bent naar afwijkende afmetingen. Dan weet u direct wat er mogelijk is voor uw project! Op de website vindt u de contactgegevens.