Leuker langer werken
Image default
Industrie

Dieselmotoremissie laten verwijderen

Werkt u veel met dieselmotoren? Dan is het van essentieel belang dat u de dieselmotoremissie tijdig laat verwijderen. In de uitlaatgassen van dieselmotoren zitten namelijk diverse gassen, dampen en vaste deeltjes die slecht zijn voor uw gezondheid. Deeltjes als roet, zware metalen, PAK’s, PCB’s, enkelvoudige aromaten, aldehyde en ketonen kunnen toxisch en kankerverwekkend zijn. Het is daarom vanzelfsprekend dat dieselmotoremissie verwijderd moet worden. Maar wie schakelt u in voor het professioneel verwijderen van dieselmotoremissie? U kunt het best een partij inschakelen die expert is op het gebied van specialistische reiniging. Denk bijvoorbeeld aan GOM Specialistische Reiniging. Zij verwijderen uw dieselmotoremissie op alle oppervlakken conform alle vereisten. U weet dus zeker dat de verwijdering van de toxische uitlaatgassen bij hen in goede handen is.

Maakt u ook gebruik van chroom-6 op de werkvloer?

Ook wanneer u werkt met het middel chroom-6 is het belangrijk om alle oppervlakten goed te reinigen en het chroom-6 te saneren. Net als dieselmotoremissie is chroom-6 namelijk een gevaarlijke stof. Hoge blootstelling hieraan kan namelijk toxische effecten veroorzaken, zowel acuut als chronisch. Denk hierbij aan schade aan weefsel en cellen, maar ook aan het ontwikkelen van allergieën. Wanneer u chroom-6 gebruikt om bijvoorbeeld metaal of hout te beschermen en te conserveren, is het belangrijk dat u dit goed laat saneren door een specialistisch bedrijf. Op deze manier beschermt u zowel uw werknemers als de eindgebruikers van het product.

Hét schoonmaakbedrijf voor elke branche

Het maakt niet uit in welke branche u werkzaam bent, u kunt te allen tijde rekenen op de hulp van Gom Specialistische Reiniging. Hun expertise en capaciteit is namelijk verdeeld over maar liefst zes verschillende business units, namelijk: zorg, hospitality, onderwijs, offices, food & industry en specialistische reiniging. Het saneren van chroom-6 en het verwijderen van dieselmotoremissie behoren tot deze laatste categorie. Dag in dag uit zijn ze bij dit bedrijf bezig om de reinigingsmethodes van elke industrie zo efficiënt mogelijk te maken. Bent u benieuwd wat ze voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ze op.