Leuker langer werken
Image default
Bedrijven

Dit is belangrijk om te weten

Je kan je gezonde gebit te danken hebben aan de goede tandarts in Middelburg. Een goed verzorgd gebit is belangrijk omdat je je tanden nou eenmaal nodig hebt bij het kauwen van je eten. Ook wil je het goed kunnen afhappen zodat je niet alles in stukjes hoeft te snijden. Daarnaast is het ook wel wenselijk om niet uit je mond te stinken. Als je niet genoeg je tanden poetst krijg je vanzelf last van nare luchtjes uit je mond, hetzelfde geldt voor als je een gaatje hebt. Zorg dus dat je het goed bijhoudt om dit soort dingen te voorkomen.

Het is geen fabel

De tandarts in Middelburg raadt het elektrisch poetsen zeker aan. Deze tandenborstel werkt namelijk veel effectiever dan een normale tandenborstel. Die reclame die je wel eens op tv hebt gezien misschien is dus echt waar, ook wij raden als tandarts in Middelburg zeker een elektrische tandenborstel aan om mee te poetsen. Deze verwijdert het tandplak vele malen beter en houdt je gebit netjes fris. Voor jonge kinderen is het wel handiger om een reguliere borstel te gebruiken omdat dat net wat veiliger is in verband met haar bijvoorbeeld. Deze kan er niet echt in verstrikt raken in tegenstelling tot de andere.

Niet zo leuk

Voor kinderen gebruiken wij na elk tandartsbezoek in Middelburg fluoride, zoals bijna elke andere tandarts. Dit is om ervoor te zorgen dat de tanden extra sterk worden. Fluoride zorgt voor een soort beschermlaagje van de tanden. Dit is nodig vanaf dat ze gaan wisselen. Voor de meeste kinderen is dit geen pretje en het is dus fijn als er een ouder bij aanwezig kan zijn. Het smaakje mogen ze zelf uitkiezen, maar het is gewoon echt niet lekker. Daarom krijgen ze na afloop ook een leuk speeltje als goedmaker en omdat ze zo dapper zijn geweest. We willen het positief houden.Gerelateerde artikelen

Een contract opstellen

Verschillende soorten verhuispakketten, ideaal voor elke verhuizing

Plisségordijnen: veelzijdig en populair