Leuker langer werken
Image default
Bedrijven

Wat kan je verwachten?

Als je je aanmeldt bij verloskundigenpraktijk Zetten dan kom je terecht in een warm bad. Wij zullen je overspoelen met warmte, zodat je dat kan doorstralen naar je baby. We snappen dat een eerste zwangerschap erg spannend is, maar wij zullen je er volledig doorheen loodsen. Zo nodigen we je bijvoorbeeld uit voor een aantal cursussen zodat je bijvoorbeeld weet hoe je je kindje moet helpen als hij stikt of wat je moet doen als hij een wondje heeft. Een EHBO cursus gericht op kinderen sluit hier goed bij aan. Ook zijn er een aantal beval coaches die zorgen dat je minder op ziet tegen de bevalling.

Een paar tips

Verloskundigenpraktijk Zetten vindt het erg belangrijk dat je vroeg begint met contact maken met je kindje. Je kindje kan al vroeg dingen herkennen, zoals bepaalde geluiden. Kies een liedje uit die je altijd zingt tegen je buik. Wanneer je baby geboren is zal hij het liedje herkennen. De meeste baby’s worden dan vanzelf rustig. Dit is een van de tips die we moeders en vaders meegeven. Verloskundigenpraktijk Zetten maakt ook altijd een echo aan het begin van je zwangerschap om te kijken of alles goed gaat. Op de echo kan op een gegeven moment ook gezien worden of je een jongen of meisje krijgt.

Communiceer goed

Vaak is het geluk hebben of de verloskundige toevallig het geslacht van de baby duidelijk ziet. Je kan ook voor een pretecho kiezen, dit kost extra geld maar dan weet je het wel zeker. Als je het geslacht niet wilt weten moet je dit op tijd doorgeven, zo kan de verloskundige uit verloskundigenpraktijk Zetten niet per ongeluk eruit floepen of je een jongen of meisje krijgt. Op onze site staat wat je allemaal mee moet nemen naar je eerste bezoek, bijvoorbeeld je identiteitsbewijs. Het is belangrijk dat je goed aangeeft hoe je je voelt bij de verloskundige, je moet immers nog een poos met haar opschieten.