Leuker langer werken
Image default
Zorg

Eenvoudige patiëntendossier software voor eerstelijns zorgverleners

Ben je een zorgverlener en heb je een eigen praktijk of wil je er een starten? Wanneer je een praktijk hebt, komt daar ook de administratie bij.  Edevop online is een eenvoudig elektronisch patiëntendossier software voor eerstelijns zorgverleners.  Deze software bevat alleen de noodzakelijke functionaliteiten die je nodig hebt om je administratie op orde te houden, zoals:

–        Een EPD formulier waar je eenvoudig alle patiëntengegevens in kunt verwerken.

–        Een functionele agenda om al je afspraken in te plannen.

–        In je Edevop omgeving kun je documenten uploaden.

–        Mogelijkheid om te declareren aan zorgverzekeraars via VECOZO.

–        Facturen opstellen en verzenden.

–        Controle op verzekeringsgegevens via VECOZO.

–        Ervaringen van patiënten meten via QDNA/Mediquest/Qualiview.

–        E-mails veilig verzenden via Zorgmail.

Ben je een logopedist? Dan is de software voor logopedie van Edevop online een interessante mogelijkheid om makkelijk je administratieve taken te regelen. Naast logopedie is Edevop ook geschikt voor de volgende beroepsgroepen: fysiotherapie, ergotherapie en oefentherapie.

Meer over Edevop

Het handige van Edevop is, dat je op ieder moment en overal met deze software kunt werken. Installeren van software is hierbij niet nodig. Je werkt namelijk vanuit een website. Hierdoor kun je veilig en snel je administratieve taken afhandelen. Ook is er aan het waarborgen van de veiligheid van je gegevens aandacht besteed. Om die reden is het platform gecertificeerd volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. Het beschermen van gegevens is een continue proces. Om die reden worden er ook interne audits uitgevoerd en wordt ieder jaar door een externe auditor het kwaliteitssysteem gecontroleerd. Edevop is daarnaast scherp geprijsd. Al voor €36,- per maand kun je de software gebruiken. Wil je Edevop online eerst uitproberen? Dat kan. Via de website kun je eenvoudig de demo aanvragen. Mocht je nog een vraag hebben over de software van edevop online, dan kun je contact opnemen met de helpdesk.

https://www.edevop.nl/

Gerelateerde artikelen

Incura: hoogwaardige en toegankelijke EPD software voor zorgprofessionals als jij

Overstappen van zorgverzekering 2021

Collectiviteit zorgverzekering; de voordelen