Leuker langer werken
Image default
Woning en Tuin

WAT DOET EEN MAKELAAR?

 Onze makelaars in Assen zorgen ervoor dat zij het proces van het kopen en verkopen van huis geheel van uw schouders wegnemen. Onze makelaars zijn zeer professioneel met heel veel ervaring in de vastgoedwereld en kunnen u van de beste adviezen voorzien. Verder is ons makelaarsbedrijf in Assen zowel lokaal als in heel Nederland zeer bekend wat maakt dat uw huis in een mum van tijd verkocht kan worden. Ons klantenbestand is een van de grootste in Nederland en de grootste in heel Assen. Verder zijn onze courtage kosten de laagste in heel Assen wat ons zeker weten de meest concurrerende makelaarsbureau maakt. Met onze professionele en ervaren makelaars en onze zeer lage prijzen maakt dat wij de ideale plek zijn voor u om uw huis te kopen en of te verkopen.  

HOE HOOG ZIJN JULLIE KOSTEN?

Zoals eerder aangegeven zijn wij het makelaarsbedrijf in heel Assen met de laagste courtage. Onze prijzen zijn zeer scherp en de meest concurrerende in heel Nederland. Onze prijzen zijn namelijk niet vast maar worden procentueel berekend op de woning die gekocht of verkocht zal worden. Dit geeft u de garantie dat u altijd voordelig uit zal komen omdat wij dus niet een heel hoog bedrag zullen innen voor een huis dat misschien niet zo hoog geprijsd is. U tekent met ons vooraf een contract zodat u weet waar u aan toe bent voor, tijdens en na het verkopen of kopen van uw huis. Dit maakt onze transparantie policy heel erg duidelijk, wat u als cliënt meer zekerheid heeft in het zaken doen met ons. Het gaat uiteindelijk over uw hard verdiende centen.  

WERKEN JULLIE OOK MET DE NOTARIS?

 Het geheel proces van de koop en de verkoop van een huis doen wij hier in Assen. Alle relevante actoren die betrokken zijn bij de koop en verkoop worden door ons aangetrokken zodat alles zeer centraal voor u ligt en u dus geen loop en zoek werk meer hoeft te verrichten. Wij maken het zeer makkelijk en gerieflijk voor u. Onze makelaars kunnen u gerust alles stappen vrijblijvend uitleggen als u contact met ons opneemt.