Leuker langer werken
Image default
Bedrijven

Zoektocht naar een nieuwe eettafel

 

Wil jij je eethoek wat opvrolijken? Dan kan een een nieuwe eettafel de juiste investering zijn. Hierbij is het vooral belangrijk om te kiezen voor een tafel die veel aandacht trekt. De zoektocht naar deze tafel kan tijdrovend zijn, maar zal het altijd waard zijn. Het vinden van een tafel die goed bij je interieur past is namelijk belangrijker dan jij in eerste instantie zou denken. Bij de eettafel breng jij veel tijd door en doe je buiten eten ook werken en borrelen.

Industriële opvallers

Beton look is nog steeds een van de grootste trends qua inrichting. De trend heeft enorm veel populariteit gekregen in de afgelopen 3 jaar. Toch is er ook nog heel veel aandacht voor een langer lopende trend, meubialir met een industriële uitstraling. Al jaren wordt dit toegepast in verschillende woonkamers en is de trend een soort van tijdloos geworden. De stijl zorgt voor een mooie maar ook stoer uitstraling ,wat het heel bijzonder maakt. De tafels zijn robuust en stevig, je hoeft je dus geen zorgen te maken over krassen of pitten in de tafel omdat deze nooit zullen opvallen.

Een tafel die zorgt voor een landelijke uitstraling

Is een bijzondere of industriële uitstra;ing niet voor je weggelegd? Dan is een houtentafel misschien wel iets voor jou. Deze soort tafels stralen vooral warmte uit en zijn toe te passen in bijna ieder interieur. De afgelopen jaren zijn de ontwerpen steeds creatiever geworden. Zo wordt er tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van boomstamtafels die volledig uit een gehele stam vervaardigd zijn. Dit zorgt voor een originele maar vooral oersterke tafel.

https://www.boomstamtafel.nl/

Gerelateerde artikelen

Social media expert voor bedrijven

Persoonlijk contact op uw website

Cursusadministratie software