Leuker langer werken
Image default
Bedrijven

Een smartphone is handig maar help je zelf en zet wat dingen uit

Het hebben van een telefoon is erg handig. Zo kun je bijhouden hoelang je op je telefoon zit. Om er zo ook voor te zorgen dat dit niet te veel wordt. Bovendien kun je dan ook zien wat je er eigenlijk op doet. Zit je op de sociale mediakanalen of ben je meer bezig met amusement. Met de telefoon in de uitvoering van een smartphone ben je de hele dag verbonden met de rest van de wereld.

Meldingen

Dit zorgt ervoor dat mensen veel meer informatie binnen krijgen en dus ook moeten verwerken. Je zou eigenlijk eens voor jezelf moeten bijhouden hoeveel appjes en mailtjes je op een dag krijgt. Ik denk dat de meeste mensen met name onder de 35 zich kapot zullen schrikken dat het zoveel is. Voor de heren geldt met name als je een vriendin hebt is dit echt heel erg veel. De hele dag door wordt je geappt en als je niet reageert dan denken ze vaak ook nog dat er iets is of dat je vreemd gaat. Dus hè het zou soms wel eens even fijn zijn om die Sony Xperia L4 even weg te leggen. Een goede tip is trouwens om het geluid en de trilmeldingen van WhatsApp uit te zetten. Ik heb dat zelf ook gedaan en ik merk echt dat het een wereld van verschil si vergeleken met eerst. Je hoort namelijk niet steeds Ping Ping waardoor je wilt gaan kijken wij jou weer een berichtje heeft gestuurd. Puur dit idee zorgt er al voor dat je meer op je Sony Xperia L4 zit dan eigenlijk zou willen.

Foto’s en berichten

Daarnaast is het ook verstandig om alle meldingen van Snapchat gewoon volledig uit te zetten. Kijk WhatsApp daar kan soms nog wel eens iets belangrijks tussen zitten maar Snapchat, nee daar zit niets belangrijks tussen. Dus hup naar instellingen en uit ermee. Je kijkt wel naar de Snaps en de berichten als je de app opent. Voordeel hiervan is  dat je altijd een mooie waslijst aan mensen hebt die jou iets hebben gestuurd. Over Facebook hoeven we niet eens te praten. Die Messenger App er vanaf en alleen via de browser naar die website. Die meldingen daarvan zijn echt compleet nutteloos.

https://www.telefoonhoesje.nl/Sony-Xperia-L4-Hoesjes

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruikt u een handlier?

Organisaties werken beter door conflictpreventie

Wat is kunststof spuitgieten?