Het Britse Superdry is een hip kledingmerk dat zich onderscheidt door originaliteit en hoge kwaliteit. De stijl wordt getypeerd als een spannende combinatie van Japanse graphics, vintage Americana en Engelse stijl. De Rabobank heeft voluit de Coöperatieve Rabobank U.A., waarbij U.A. staat voor uitgesloten aansprakelijkheid. Het is Nederlands grootste financiële dienstverlener. Marriott International, een Amerikaanse hotelketen, biedt wereldwijd meer dan 1,2 miljoen kamers aan. In de hotelbranche geldt Marriott als een van ‘de groten’. Wat hebben deze bedrijven gemeen? Alle drie vertrouwen ze op Shiftbase software voor personeelsplanning. Althans de vestigingen van deze firma’s in ons land. Shiftbase richt tot nu toe namelijk op de Nederlandse markt.

Het Shiftbase programma is allround en multifunctioneel. Naast de personeelsplanning in  week-, maand- en jaarroosters, biedt Shiftbase ook de mogelijkheid tot verlof- en urenregistratie. Dit alles via internet zodat de gebruiker 24/7, vanaf iedere locatie toegang heeft. Shiftbase past perfect in de online wereld waarin we leven. Een kast met ordners, een bureaula met vakantieverzoeken en een stapel uitgeprinte salarisstroken die -eenmaal in een envelop en voorzien van een postzegel- naar het postkantoor worden gebracht. Dit alles is verleden tijd. Zeg maar definitief verleden tijd. Naast het feit dat je altijd kunt inloggen, biedt Shiftbase veel meer voordelen. Doordat je op één plek werkt heb je een totaal overzicht. Je bespaart tijd. Er wordt geen (nauwelijks) papier meer gebruikt, dus je draagt een aanzienlijk steentje bij aan een beter milieu.

Geïnteresseerden kun vandaag een gratis proefpakket aanvragen via Shiftbase.com. Een andere optie is dat je belt om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. Dat kan bij Shiftbase in Zoetermeer plaatsvinden of bij jou op kantoor. Tijdens deze kennismaking wordt uitgelegd hoe Shiftbase werkt. Jurrien Strobels of Kars Frijters, de oprichters van Shiftbase, zal de presentie verzorgen. Op een laptop, tablet en smartphone worden de verschillende programmaonderdelen en bijbehorende sjablonen toegelicht. Tussendoor is er voldoende tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

https://www.shiftbase.com/nl/