Leuker langer werken
Image default
Banen en opleidingen

Vind een baan die je past als een jas bij Joinuz

Als jouw werk perfect bij jou past, voelt dat geweldig aan. Want hoewel je een groot deel van je leven aan het werk bent, werk je om te leven en niet andersom. Joinuz is een bekroond detacheringsbureau dat er elke dag alles aan doet om banen te vinden die naadloos aansluiten op de wensen van werkzoekenden. Ben jij ook toe aan een boeiende nieuwe functie? Bij Joinuz vind je prachtige mogelijkheden in de zorg, dynamische overheidsposities en interessante vacatures bij gemeenten. Stuk voor stuk sectoren waar geen werkdag hetzelfde is, waar je iets kunt betekenen voor je medemens en waar je elke dag met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Joinuz Academy

Joinuz is een bedrijf waar mensen met plezier kunnen werken. Deze moderne speler in de detacheringsbranche biedt ruimte voor spontane ideeën, eigen inbreng en maatschappelijke betrokkenheid. Ook wordt er regelmatig een feestje gevierd. Bij Joinuz hecht men ook veel belang aan een gezonde levensstijl voor hun medewerkers. Daarom wordt een deel van het sportschoolabonnement vergoed, genieten ze dagelijks van gezonde lunchgerechten en werken ze achter zit-sta-bureaus met bureaufietsen. Op de Joinuz Academy wordt de mentale gezondheid van het team gestimuleerd. Op deze academy krijgen ze de mogelijkheid om blijvend te leren zolang ze bij Joinuz werken. Zo houden ze hun kennis up-to-date en blijven ze aantrekkelijk voor werkgevers. Bovendien zijn mensen die regelmatig nieuwe dingen leren gelukkiger, optimistischer en socialer, en bij Joinuz staat (werk)geluk hoog in het vaandel.

Lekker leven filosofie

Bij Joinuz hanteren de recruiters de filosofie dat de meeste mensen werken om er lekker van te kunnen leven, bijvoorbeeld door een weekendje weg te gaan of af en toe iets leuks te kopen. Daarom streven ze ernaar om banen te vinden die hierop aansluiten. Joinuz werkt op basis van detachering. Als je gedetacheerd bent, kom je in dienst van de detacheerder binnen de zorg en overheid en word je uitgeleend aan een opdrachtgever. Zodra jouw taak daar is volbracht, zorgt Joinuz voor een nieuwe opdracht. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je inkomen. Je kunt waardevolle ervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers, terwijl je in dienst blijft bij een betrouwbare werkgever. Joinuz regelt alle administratie en zorgt voor de uitbetaling van je salaris. Dit brengt dus vele voordelen met zich mee. Klinkt dit allemaal als muziek in jouw oren? Verd verdiep je dan snel in het aanbod van Joinuz en ontdek waar jouw kansen liggen!

https://www.joinuz.nl/gemeentebanen