Vacatures voor letselschadebehandelaar die zichzelf willen ontplooien

Rochewood heeft verschillende vacatures voor letselschadebehandelaar. Heb je affiniteit met dit beroep of heb je al enige ervaring? Reageer dan snel, want bij Rochewood krijg je de ruimte om jezelf te ontplooien als vakspecialist en tegelijkertijd op persoonlijk vlak te groeien. Tijdens uitdagende detacheringsopdrachten bij een van onze opdrachtgevers kun je laten zien waartoe je in staat bent. Gelukkig sta je er niet alleen voor, want bij Rochewood maak je deel uit van een hecht team. Je wordt gecoacht door een betrokken accountmanager en uiteraard kun je vragen stellen aan je Rochewoodcollega’s. Verder heb je een persoonlijk opleidingsbudget dat je kunt gebruiken om vakgerelateerde opleidingen te volgen.

Vacatures voor hen die uitdagende opdrachten willen oppakken

Als detacheerder voor verzekeringsbedrijven en financiële instellingen profileert Rochewood zich door voortdurend te streven naar hogere kwaliteit. Dit komt vooral naar voren in de manier waarop voor alle medewerkers van de organisatie wordt ingezet op persoonlijke groei. De wil om het beste uit jezelf te halen, is een karaktertrek die breeduit wordt gedeeld. Dat blijkt niet alleen uit het volgen van opleidingen, maar ook uit het lef om uitdagende opdrachten aan te nemen en deze vervolgens gedreven, zorgvuldig en deskundig uit te voeren.

Veel vacatures voor letselschadebehandelaars bij Rochewood

Rochewood heeft veel behoefte aan letselschadebehandelaars. Als letselschadebehandelaar vertegenwoordig je de verzekeraar bij het afhandelen van letselschade. Dat vergt nogal wat. Zo moet je beschikken over voldoende inlevingsvermogen om te beseffen wat een ongeval doet moet het slachtoffer, terwijl je tegelijkertijd de verzekeringsvoorwaarden en jurisprudentie in het achterhoofd moet houden. Zo balanceer je tussen empathie en realisme. Dat vereist een stevige persoonlijkheid, uitstekende communicatieve vaardigheden en een praktische hands-onmentaliteit. Herken je deze eigenschappen bij jezelf? Reageer dan op een van de vacatures voor letselschadebehandelaar van Rochewood. Je kunt natuurlijk ook op een van de andere vacatures van Rochewood reageren. Neem bijvoorbeeld de vacatures voor financieel adviseur of vacatures voor bankwezen.