Leuker langer werken
Image default
Woning en Tuin

Tuinonderhoud artikelen vind je bij Rectavit

Tuinonderhoud is een belangrijk aspect wanneer je graag op een mooie tuin uitkijkt. Zeker wanneer je kinderen of huisdieren graag in de tuin spelen of je zelf graag in de tuin zit, wil je je tuinonderhoud op peil houden. Daarvoor heeft Rectavit een breed assortiment aan producten. Veel tuinproducten zoals meubelen en tuinhuizen zijn van hout. Tuinonderhoud van houten materialen kun je doen door je hout vooraf goed te behandelen, goed te verzorgen en goed schoon te maken.

Waterdicht en schoon hout

Met Wood Sealer van Rectavit kun je bijvoorbeeld randen afwerken en voorkomen dat er water binnen kan komen. De waterafdichting van deze Wood Sealer is optimaal en is na drie kwartier stof droog. Je voorkomt hiermee opzwelling en wateropname. Je kunt het materiaal vervolgens ook schilderen met lakken en beitsen. Bij het aanbrengen is het materiaal wit, maar het droogt transparant op. Je kunt het gebruiken op verschillende soorten hout, maar ook op bijvoorbeeld gipsplaat, MDF, multiplex of betonplex. De Wood Cleaner van Rectavit is ook bedoeld voor verschillende soorten hout, maar kan wel RVS, aluminium, verf, natuursteen en glas aantasten. Dit risico loop je niet als je de Bangkiraï & Cedar Cleaner gebruikt.

Gerichte producten voor tuinonderhoud

Rectavit heeft ook een assortiment aan tuinonderhoud artikelen geschikt voor specifieke soorten hout. Zo zijn er de Teak Cleaner, Protector, Oil en Renovator – allemaal speciaal voor teakhout. Daarnaast biedt Rectavit een groene aanslagverwijderaar waardoor je mossen en algen goed kunt verwijderen. Dit kan op hout, maar ook op steen, metaal, kunststof en textiel worden toegepast. Met de Terrace Cleaner kun je grondig je tegels schoonmaken. Deze laatste twee producten tasten geen onderliggende materialen of grond aan.