Leuker langer werken
Image default
Kinderen

Relatiegeschenken Kinderopvang

Er zijn diverse momenten in het jaar waarop kinderopvang organisaties zich kunnen profileren naar kinderen en hun ouders. Wat is er nu leuker dan een leuk geschenk te krijgen van de kinderopvang waar je naar toe gaat of van plan bent naar toe te gaan. Er zijn diverse geefmomenten waar een presentje met de naam of het logo van uw organisatie heel goed tot zijn recht zal komen. Wij geven u een paar voorbeelden waar dit van toepassing is.

 1. Open dagen 
  Veel kinderopvang organisaties geven tegenwoordig open dagen voor aankomende kinderen. Iedereen zorgt ervoor dat de kinderopvang goed wordt gepresenteerd en u geeft ouders en kinderen de ruimte om de sfeer te proeven. Uiteraard willen de meeste ouders ook meer weten over uw organisatie en daarom krijgen ze vaak een aantal folders mee waarin u uitlegt waar uw organisatie voor staat en wat de bijzondere kenmerken zijn. Voor de kinderen is het dan heel leuk als ze een presentje krijgen van uw opvang. Door deze presentjes te bedrukken met uw eigen logo of naam zullen de kinderen en hun ouders u zeker niet vergeten.

  2. Eerste dag
  Wanneer een leerling voor de eerste keer uw opvang bezoekt zal hij of zij het heel spannend vinden. Zo een eerste keer zonder papa en mama dat zorgt vaak voor wat tranen. Hoewel ze er altijd enorm naar uitkijken blijft het natuurlijk een flinke omslag. Een klein welkomst cadeau dat je ook kunt gebruiken op school zorgt dan voor een goede afleiding. Zo kun je een setje potloden, rugzak of drinkbeker weggeven. Daarmee breek je de spanning en zijn ze al snel lekker aan het spelen.

  3. Vakanties
  Vlak voor een vakantie zijn de kinderen vaak enorm druk en opgetogen. Er worden allerlei leuke dingen georganiseerd en er staat een vakantie in het vooruitzicht. Geef de kinderen een leuk aandenken mee in de vakantie waar ze wat aan hebben. Zoals een zonnebril of een spelletje. 

  4. Laatste dag
  Na een aantal jaren de opvang, komt er ook een tijd dat ze de opvang gaan verlaten. Ze gaan hun vleugels uitslaan en aan iets nieuws beginnen. Een afscheidscadeau voor de kinderen die je gaan verlaten is natuurlijk enorm leuk. Over een paar jaar hebben ze het over deze tijd vol weemoed en leuke herinneringen. 

 

  

Promotieartikelen kinderopvang

Wij kunnen de relatiegeschenken bedrukken met uw logo of slogan en er zo een mooi gepersonaliseerd cadeau van maken. Zo blijft uw naam iedere keer als ze het cadeau gebruiken in de herinnering.

 

Nieuwgierig geworden? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment promotionele artikelen en relatiegeschenken voor de kinderopvang. Wij hebben heel wat te bieden. https://www.businessgifts4you.nl/onderwijs-bedrukken-relatiegeschenk.

 

Businessgifts4you heeft jarenlang ervaring als toonaangevende leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij hebben veel expertise en kunnen u helpen en adviseren bij uw keuze van het artikel en de bedrukking van het relatiegeschenk. Daarnaast staan wij bekend om onze sterke prijs/kwaliteit verhouding en scherpe prijzen. Bekijk ons hele assortiment op www.businessgifts4you.nl

https://www.businessgifts4you.nl/onderwijs-bedrukken-relatiegeschenk