Leuker langer werken
Image default
Dienstverlening

Hippe naambordjes van hout en emaille huisnummers van Naambordkopen.nl

Een imposante, nieuwe voordeur. Keurig afgewerkte kozijnen. Een voortuin die er perfect bij ligt. Wat ontbreekt er in dit rijtje om de entree van uw woning echt helemaal af te maken? Een stijlvol naambord natuurlijk!

Een prima winkel om te shoppen voor naam- en huisnummerplaten is Naambordkopen.nl. Er zijn bordjes van allerlei materialen te koop. Van hout tot RVS. Van steen tot kunststof. En van glas tot marmer. Het leuke van de webwinkel is dat u online het naambord helemaal kunt personaliseren. De kleur van de letter en van het bord, het lettertype, de lettergrootte en de uitlijning: u kunt dit en meer zelf invullen. De naamborden gaan qua prijs van goedkoop naar duur. En natuurlijk zijn er platen met een gemiddeld prijskaartje. Dus niet alleen qua stijl, maar ook wat de portemonnee betreft houdt Naambordkopen.nl met iedereen rekening.

Wat u ook zoekt, Naambordkopen.nl heeft het in huis!

Een cottage naambord, een huisnummer van glaslook materiaal en een professioneel uithangbord: bij Naambordkopen.nl vindt u ze in allerlei varianten. Populair op dit moment zijn perspex naamplaatjes. Perspex is een transparante, thermoplastische kunststof die officieel polymethylmethacrylaat (PMMA) heet. Het is een polymeer (organische verbinding van methylmethacrylaat). Het materiaal wordt ook wel verkocht als plexiglas, altuglas, oroglas en acrylaat. Ten opzichte van glas zijn dit de voordelen van perspex:

–        perspex is lichter in gewicht;
–        perspex is flexibel, u kunt er voorwerpen in de meest uiteenlopende vormen van maken;
–        perspex is goed te verlijmen;
–        perspex laat meer licht door dan glas.

Voor doe-het-zelvers is perspex een fijne stof. Smeer een figuurzaag in met een beetje zeep en u kunt het perspex heel precies en netjes zagen. Als u een perspex plaat verwarmt op ongeveer 15 graden Celsius kunt u perspex vacuüm vormen. Gaat u lijmen, dan raden we chloroform aan.

Meer weten? De klantenservice staat voor u klaar

Zou u meer willen weten over de perspex naamplaten van Naambordkopen.nl? Of over de emaille huisnummers of platen van emaille, leisteen en messing? Is het bord een cadeautje voor een vriend en vraagt u zich af of het op tijd geleverd kan worden? De klantenservicemedewerkers van Naambordkopen.nl beantwoorden al uw vragen. U bereikt ze per telefoon: 0251 – 24 13 64. En per mail: info@ naambordkopen.nl.

 

https://naambordkopen.nl/