Leuker langer werken
Image default
Particuliere dienstverlening

Deze rondreis door Bali en Java zult u niet snel meer vergeten

Gelukkig is het weer mogelijk om op vakantie te gaan en als u op zoek bent naar een onvergetelijke reis, dan bent u niet de enige. Het is tijd om er echt helemaal uit te gaan en de rondreis over Bali en Java van Original Asia is dan een uitstekende keuze. U komt door steden en landschappen, bezoekt tempels en vulkanen, snorkelt in heldere wateren die u deelt met de dolfijnen van het eiland. U eindigt aan witte stranden waar u een paar dagen volledig tot rust komt voordat u weer naar huis gaat. Zoekt u een reis specifiek voor u en uw gezin? Overweeg dan de rondreis door Sri Lanka met kinderen te boeken bij hetzelfde reisbureau.

Waar brengt de rondreis u naartoe?

Deze rondreis door Bali en Java begint in Yogyakarta, een centrale stad op Java met bijzonder veel culturele bezienswaardigheden. Daar bezoekt u de bekende Borobudur Tempel en ook de Prambanan Tempels. Nadat u dit ‘culturele hart’ van het eiland bekeken heeft reist u per trein en eersteklas richting het oosten. Tijdens deze rit komt u langs de Bromo Vulkaan en de Ijen Vulkaan. Vervolgens reist u door naar Bali door over te steken met de veerboot. Deze rondreis door Bali en Java brengt u dan Pemuteran, een locatie die bekend staat om de schitterende snorkelmogelijkheden. Na nog één keer reizen legt u uw handdoekje neer op de schitterende stranden van Jimbaran en komt uw rondreis door Bali en Java helaas tot een einde.

Boek een ideale gezinsvakantie

Wilt u uw gezin meenemen op reis? Boek dan de rondreis door Sri Lanka met uw kinderen. Deze reis is exact samengesteld voor gezinnen die samen mooie herinneringen willen maken. Het reistempo is rustig, het programma afwisselend en er is voor iedereen wat bijzonders. Met deze rondreis door Sri Lanka met kinderen heeft Original Asia een perfecte mix gevonden voor het hele gezin.