Leuker langer werken
Image default
Particuliere dienstverlening

De voordelen van online scheiden

Het is voor niemand leuk om te gaan scheiden. Toch kan online scheiden enige voordelen bieden. Kies je voor een online scheiding bij de Echtscheidingswinkel? Dan kun je ervan uitgaan dat de specialisten van dit bedrijf je professioneel begeleiden op de manier die je wenst. Bespaar jezelf veel tijd, energie en kosten door online te scheiden.

Echtscheiding eenvoudig aanvragen

De aanvraag voor je echtscheiding kun je samen met je partner eenvoudig online maken. Vraag het informatiepakket op de website van de Echtscheidingswinkel aan en binnen enkele minuten zal je het pakket in je mailbox vinden. In het informatiepakket vind je het aanvraagformulier voor online scheiden. Wanneer jullie deze gezamenlijk invullen en met de post of per email naar de Echtscheidingswinkel sturen, dan wordt jullie aanvraag zo snel mogelijk in behandeling genomen.

Snelle procedure

Het proces van de scheiding duurt meestal tussen de vier en tien weken, afhankelijk van je situatie. Wanneer er spoed in het spel is en je geen advocaat nodig hebt, kan de procedure soms wel verkort worden tot twee weken. Vraag de medewerkers naar de mogelijkheden.

Verschillende contactmogelijkheden

Vooral in deze tijden, wanneer het lastig is om persoonlijk op gesprek voorbij te komen, kan online scheiden een uitkomst bieden. Je staat volledig vrij in de keuze waarop je contact hebt met de Echtscheidingswinkel. Je kunt ervoor kiezen om per Whatsappgroep, videocall, telefoon of per post contact te hebben. Afspreken op kantoor is mogelijk, maar hoeft niet. Online scheiden is dus ook een voordeel als je in het buitenland woont, omdat je niet persoonlijk langs hoeft te komen.

Profiteer van lage kosten

Je hoeft zelf geen contact te hebben met andere partijen, zoals rechters, advocaten of bemiddelaars, als je besluit tot online scheiden. Hierdoor kunnen de kosten voor het online scheiden voor jou ook laag gehouden worden. De kosten zullen per situatie verschillend uitvallen. Meer informatie over de kosten van het scheiden kun je terugvinden in het informatiepakket. Ook kun je met een van de experts bellen voor een gratis oriënteringsgesprek van maximaal 1,5 uur. 

https://www.echtscheidingswinkel.nl/