Het is voor niemand leuk om te gaan scheiden, toch kan online scheiden enige voordelen bieden. Kiest u voor een online scheiding bij de Echtscheidingswinkel, dan kunt u ervan uitgaan dat de specialisten van dit bedrijf u professioneel begeleiden op de manier die u wenst. Bespaar uzelf veel tijd, energie en kosten door online te scheiden.

Echtscheiding eenvoudig aanvragen

De aanvraag voor uw echtscheiding kunt u samen met uw partner eenvoudig online maken. Vraag het info-pakket op de website van de Echtscheidingswinkel aan en binnen enkele minuten zal u het pakket in uw mailbox vinden. In het info-pakket vindt u het aanvraagformulier voor online scheiden. Wanneer u deze gezamenlijk invult en met de post of per email naar de Echtscheidingswinkel stuurt, dan wordt uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling genomen.

Snelle procedure

Het proces van de scheiding duurt meestal tussen de 4 en 10 weken, afhankelijk van uw situatie. Wanneer er spoed in het spel is en u geen advocaat nodig heeft, kan de procedure soms wel verkort worden tot twee weken. Vraag de medewerkers naar de mogelijkheden.

Verschillende contactmogelijkheden

Vooral in deze tijden, wanneer het lastig is om persoonlijk op gesprek voorbij te komen, kan online scheiden een uitkomst bieden. U staat volledig vrij in de keuze waarop u contact heeft met de Echtscheidingswinkel. U kunt ervoor kiezen om per Whatsapp groep, videocall, telefoon of per post contact te hebben. Afspreken op kantoor is mogelijk, maar hoeft niet. Online scheiden is dus ook een voordeel als u in het buitenland woont, omdat u niet persoonlijk langs hoeft te komen.

Lage kosten

U hoeft zelf geen contact te hebben met andere partijen, zoals rechters, advocaten of bemiddelaars. Hierdoor kunnen de kosten voor het online scheiden voor u ook laag gehouden worden. De kosten zullen per situatie verschillend uitvallen. Meer informatie over de kosten van het scheiden kunt u terug vinden in het info-pakket. Ook kunt u met één van de experts bellen voor een gratis oriënteringsgesprek van maximaal 1,5 uur. 

https://www.echtscheidingswinkel.nl/