Leuker langer werken
Image default
Aanbiedingen

De grote voordelen van een facilitair dienstverlener

De grote voordelen van een facilitair dienstverlener

Het algemene beeld is dat je facility management beter in eigen beheer kunt houden, want dat is goedkoper en efficiënter. De kosten van een facilitair dienstverlener is vaak hetgeen wat bedrijven tegenhoudt om er een in te huren. In werkelijkheid blijkt dat facility management uitbesteden efficiënter en zelfs voordeliger is. Dit zorgt namelijk voor hoge effectiviteit en lage overhead kosten. De facilitaire dienstverlening wordt je in dit geval uit handen genomen door professionals, die er ontzettend goed in zijn om alles zo goed en efficiënt mogelijk te organiseren.

Wat is het meest efficiënt?

Je zou natuurlijk kunnen zeggen dat je beter de facilitaire taken in eigen beheer kunt houden. Die kan dan alles precies doen zoals jij wil en ze weten precies hoe het bedrijf werkt. Hoewel dat klopt kost het wel ontzettend veel tijd. Bij alles komen mensen naar jou toe, van het bijvullen van het toiletpapier tot het repareren van de lift. Je moet alles zelf oplossen en dit kost veel tijd. Tijd die je ook kunt besteden aan waar je echt goed in bent en wat geld op kan leveren. Sommige taken kun je zeker zelf doen en je personeel kan er sowieso voor zorgen dat alles netjes blijft, maar samenwerken met een facilitair dienstverlener is ontzettend efficiënt.

Facility management lijkt op het bouwen van een huis

Dit moeten we natuurlijk even uitleggen. We bedoelen dan het proces. Het zelf bouwen van een huis lijkt goedkoper, maar is vaak minstens zo duur. Je moet een plan maken, de juiste materialen kopen, mensen verzamelen en nog veel meer. In de tijd die dat kost had je zelf veel meer geld kunnen verdienen. Daarnaast kost het ook nog eens heel veel energie en weet je nooit zeker of je alles goed doet. Wanneer een bouwbedrijf je huis zou bouwen, gaat alles zo efficiënt en professioneel mogelijk. Hetzelfde geldt voor facilitaire dienstverlening.

De extra voordelen

Daarnaast zitten er nog een aantal voordelen aan een facilitair dienstverlener. Ze kunnen namelijk zorgen voor snelle oplossingen voor veel problemen. Je hoeft alleen maar even een seintje te geven. Daarnaast wordt alles veel professioneler en dat merkt zowel je personeel als je klanten. Een goede, schone en professionele omgeving trekt klanten aan en houdt personeel gemotiveerd en productief. Het is misschien even een investering, maar een goede facilitaire dienstverlener betaald dit gegarandeerd terug.

Kijk voor meer eens op de website van EW Facility Services!

https://www.ew.nl/