Leuker langer werken
Image default
Auto's en Motoren

CE rijbewijs halen in 1 dag

Jij wilt je ce rijbewijs halen en hebt niet al te veel tijd? Bij ons is het mogelijk om je theorie in 1 dag te halen. Heb jij al ervaring met een poging doen je theorie voor je vrachtwagenrijbewijs te halen en lukt het maar niet? Dit komt waarschijnlijk omdat je het niet op de juiste manier aanpakt. Wij zorgen ervoor dat je in 1 dag de vrachtwagen theorie leert en ook kent. Wij maken gebruik van onze ervaring en een lesmethode die zo gemaakt is dat de theorie ook blijft hangen. Je slaagt altijd binnen 1 dag, wij hebben geen wachtrijen en bieden ook na de theorie nog meerdere opties.

En verder

Er zijn drie verschillende onderdelen voor het examen. Je slaagt bij ons binnen 1 dag voor alle drie de onderdelen. Super, je bent geslaagd en wat nu? De eerste stap heb je nu binnen, nu begint het echte proces en dit duurt even. De medische keuring, is verplicht? Oh, dit wist je niet, ook hierin begeleiden wij je graag. Nu ben je door de keuring, super. Wat nu? Nu gaan we je aanmelden bij een rijschool. Een voordeel wanneer je via ons de aanmelding regelt is dat je korting krijg. Wij werken met verschillende rijscholen samen en kijken welke het beste bij jou past.

De laatste loodjes

De praktijk is afgesloten. Vrachtwagenchauffeurs zijn zeer gevraagd, een baan vinden zal dus niet al te moeilijk zijn. Ben je wat onzeker over de juiste keuze, wij geven hierin eveneens advies. Wij hebben contact met kleine en grotere vervoersbedrijven. Jij moet weten wat je wilt, wat voor ritten je wilt gaan rijden. Ons netwerk zorgt ervoor dat je niet zomaar een baan hebt, maar de baan die je echt ziet zitten. Heb je nog vragen? Per mail bereik je ons het beste, bellen gaat echter ook. Nog een interessant feit, slaag je niet dan betaal je alleen de examenkosten, wij schelden de rest kwijt.