Leuker langer werken
Image default
Management

AFAS-beheer in Amsterdam uit handen geven aan dé specialist op dit gebied

Als ondernemer heb je ongetwijfeld al eens gehoord van AFAS-software. Dit betreft innovatieve software voor bedrijven die alle administratieve processen in één pakket automatiseert. Hierbij denk je onder andere aan CRM, HRM, documentmanagement en financieel management. Met behulp van deze software kun je alle bedrijfsprocessen optimaliseren. De software van dit bedrijf heet Profit en krijgt meerdere malen per jaar een update waarbij nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd. We hebben het dus over software die constant in ontwikkeling is.

AFAS-implementatie en beheer door een professional

Wil je gebruikmaken van deze software of beschik je al over de Profit-software? Vaak beschikt men niet over de volledige kennis om het maximale uit het gebruik en het beheer ervan te halen. In STRONG vindt je jouw partner voor AFAS-beheer in Amsterdam. Het team neemt de implementatie en het beheer op professionele wijze over. Ook met de nieuwste functionaliteiten word je door dit in Amsterdam gevestigde bedrijf ondersteund, zodat jij het maximale uit je software haalt.

Oog voor jouw onderneming

Laat je de implementatie en het AFAS-beheer aan deze expert uit Amsterdam over? Dan maak je een keuze waar je geen spijt van zult krijgen. Elke specialist die bij het bedrijf in dienst is, werkt gericht aan doelen die voor jouw onderneming gelden. Dit betekent dat er niet zomaar wordt uitgegaan van standaardprocedures, maar dat er oog bestaat voor wat nu precies toegevoegde waarde voor jouw onderneming heeft. STRONG heeft reeds vele jaren ervaring op dit gebied en weet precies wat er nodig is om maximaal rendement te behalen.

Kleine en grote klanten helpen groeien

Professioneel AFAS-beheer in Amsterdam kan zowel grote als kleine organisaties van dienst zijn bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van hun bedrijfsprocessen. STRONG bestaat sinds 2008 en heeft vanaf het prille begin één duidelijk doel: elke klant helpen groeien. Inmiddels werkt een team van vijftig specialisten hier op dagelijkse basis aan.

https://www.strongoutsourcing.com/