Leuker langer werken
Image default
Management

Easy small business ideas

eenvoudige kleine zakelijke ideeën

 

1. Schrijven van inhoud

Bijna elk bedrijf met een aanwezigheid op het web heeft hulp nodig bij het creëren van inhoud voor productpagina’s, blogs, enz. 

 

Als zodanig kan het starten van een bedrijf voor het schrijven van inhoud of copywriting een van de meest winstgevende zakelijke ideeën voor u zijn. Populaire websites voor het vinden van die eerste klanten zijn Remote.co, Problogger en BloggingPro. 

 

U kunt ook lid worden van content-schrijfgroepen op Facebook om meer exposure voor uw bedrijf te krijgen. Om een goede indruk op klanten te maken, kunt u overwegen om zoekwoordoptimalisatie of aangepaste afbeeldingen als onderdeel van uw diensten aan te bieden. 

 

winstgevende zakelijke ideeën voor 2020

2. Zelfgemaakte producten

Als u een talent hebt voor het gieten van zeep, het brouwen van drankjes of het bakken van speciale producten, is een bedrijf in zelfgemaakte ambachtelijke producten misschien iets voor u. Niet alleen is het een prachtige creatieve uitlaatklep, maar het kan gemakkelijk worden opgeschaald als het woord van uw bedrijf bekend wordt.

 

Enkele van de meest winstgevende zelfgemaakte producten zijn landbouwproducten, schoonheidsoplossingen zoals cosmetica en zeep, en accessoires zoals sieraden. Ingrediënten en grondstoffen in combinatie met uw arbeid moeten een duurzaam rendement op de investering opleveren.

 

Je kunt beginnen met het verkopen van zelfgemaakte producten op je plaatselijke boerenmarkt, op een platform als Etsy, of met een winkel op iCraft. Probeer een unieke draai aan je producten te geven, zoals badbommen met een dessertthema of popcultuurkledingitems.

 

3. WordPress ondersteuning

Veel websites worden gehost op WordPress, en bijna elke WordPress website eigenaar heeft ondersteuning nodig in een of andere vorm. Dus, als je bekend bent met de ins en outs van dit platform, heb je verschillende mogelijkheden om geld te verdienen. 

 

Klanten kunnen contact met je opnemen om hun CSS te repareren, veiligheidslekken te vinden en aan te pakken, en meer. Hoewel je platforms als PeoplePerHour en Upwork kunt gebruiken om je eerste klanten te krijgen, raden we je aan om een eigen website te maken en je diensten daar te vermelden. Op die manier kan je hoge commissies vermijden en een kwalitatieve relatie met je klanten opbouwen. 

 

Hands down, het aanbieden van WordPress ondersteuning is een van de beste zakelijke ideeën om te proberen in 2022.

 

4. Loopbaan coaching

Met stijgende werkloosheid en een verzadigde arbeidsmarkt, is er geen tekort aan mensen die hulp nodig hebben bij het vinden van een baan. Als u een talent hebt om uw vrienden en familie te helpen bij het vinden van een geschikte baan, kunt u waarschijnlijk ook anderen helpen. 

 

Overweeg een loopbaancoachingsbedrijf te beginnen waarin je anderen helpt uit te zoeken wat de beste loopbaan voor hen is, hoe ze een sollicitatiegesprek moeten voeren, wat de eigenschappen zijn van een goede kandidaat en nog veel meer. Je kunt op zoek gaan naar klanten in Facebook-groepen of op platforms zoals Coach.me. 

 

Het beste aan deze business is dat je geld kunt verdienen met vier tot vijf sessies van een uur per maand. Bovendien kun je meerdere cliënten in één sessie coachen. Als u op zoek bent naar goede zakelijke ideeën die niet te veel van uw tijd in beslag zullen nemen, is loopbaancoaching misschien de juiste optie voor u. 

 

5. E-mail marketing

Ben je goed in het schrijven van e-mails? Heb je gekraakt de code voor crafting onderwerp lijnen die mensen kunnen niet helpen, maar klik? Als dat zo is, kunt u de stap naar het ondernemerschap zetten en geld verdienen door een e-mailmarketingbedrijf te starten. 

 

Je kunt bedrijven vinden die hulp nodig hebben met hun e-mailstrategie op platforms zoals PeoplePerHour en Upwork, maar ook via koude prospectie. Als je eenmaal hebt laten zien dat je in staat bent om ontvangers te verleiden, zullen klanten zich haasten om van jouw diensten gebruik te maken en zelfs akkoord gaan met de prijs die je hen aanbiedt (grote brownie points als je kunt helpen hun e-maillijst te laten groeien). 

 

De opstartkosten omvatten de investering in e-mailmarketingtools, die veel van uw taken zullen automatiseren.

 

6. Contract schoonmaak

Niet iedereen heeft de tijd of de vaardigheden om op regelmatige basis schoon te maken. Als professionele schoonmaker kunt u huis- en bedrijfseigenaren helpen met schrobben, afstoffen, stofzuigen en meer.

 

De opstartkosten voor huishoudelijke schoonmaakbedrijven zijn bijzonder laag. Schoonmaakbenodigdheden en -materialen kosten minder dan $100, hoewel u ook speciale apparatuur zoals stoomzuigers of tapijtreinigers kunt aanschaffen. Het is een goed idee om een website of social media pagina op te zetten om het goedkoop bekend te maken.

 

De kosten die je in rekening brengt zullen afhangen van de wensen van je klanten. De meeste schoonmakers rekenen per uur, hoewel sommige extra kosten hebben in verband met bepaalde taken (organisatie, dieptereiniging, enz.). Gebruik hulpmiddelen zoals Angi Leads om uw bedrijf weer te geven en te ontdekken wat andere mensen in rekening brengen. Zorg ervoor dat u zich registreert als een LLC en alle noodzakelijke papieren invult.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/