Leuker langer werken
Image default
Gezondheid

Manuka honing kopen

Manuka honing kopen

Een speciale honingsoort die door bijen wordt vervaardigd uit de nectar van de Manuka-boom of struik, die inheems is in Nieuw-Zeeland en Australië, staat bekend als Manuka Honing. Methylglyoxal (MGO), een stof met antibacteriële en antioxiderende eigenschappen, maakt Manuka Honing uniek. Het beoordelingssysteem meet de hoeveelheid MGO in Manuka Honing. De mate van MGO neemt toe met een hogere score.

Manuka honing kopen

Een verscheidenheid aan honing gemaakt in Nieuw-Zeeland en Australië wordt Manuka Honing genoemd. Bijen gebruiken de nectar van de Manuka-boom, ook bekend als de theeboom, Leptospermum scoparium uit Nieuw-Zeeland, om Manuka Honing te maken. In de 19e eeuw brachten immigranten de Europese honingbij naar Nieuw-Zeeland en Australië, waar ze honing begonnen te produceren van de Manuka-struik.

We zullen hieronder enkele van de vele gezondheidsvoordelen van Manuka Honing bespreken. De meerderheid van Manuka Honing is geen rauwe honing. MGO, een antibacteriële stof, geeft Manuka Honing zijn specifieke therapeutische mogelijkheden. De beoordeling en prijs van de honing zullen toenemen met de hoeveelheid methylglyoxal die aanwezig is. Wil jij Manuka Honing proberen? Voor meer informatie kunt u terecht op onze website Manuka honing kopen .

Manuka honing kopen

Honing wordt al duizenden jaren toegepast als verband en barrière bescherming voor brandwonden, steenpuisten, zweren, huidinfecties en wonden, inclusief chirurgische wonden. Hoewel er een paar potentiële gevaren zijn om op te letten, wordt Manuka Honing meestal als onschadelijk beschouwd. Het is niet aan te raden om Manuka Honing in te nemen als u een honing allergie heeft, omdat u daarvoor allergisch kunt zijn. Omdat alle honing veel suiker bevat, is het beter om Manuka Honing spaarzaam te consumeren, vooral als je diabetes hebt. Te veel suiker kan gewichtstoename en andere gezondheidsproblemen veroorzaken.