Leuker langer werken
Image default
Horeca

Wilt u een koffiemachine huren?

Organiseert u een evenement, misschien een feestje? Dan is het huren van een koffiemachine een goed idee! Het is namelijk zo dat Nederlanders tot de grootste koffieleuten ter wereld horen. Elke Nederlander drinkt gemiddeld per jaar ongeveer 150 liter koffie! En bij elkaar drinken wij zo’n 6,5 miljoen koffie per jaar. Met goede koffie maakt u dus bijna iedereen wel blij. Maar wat is nou goede koffie?

Een koffiemachine huren, waar moet je op letten?

Bij het huren van een koffiemachine moet je letten op een aantal factoren. De basis van een goed kopje koffie zijn de bonen. Hier begint het ook allemaal mee. Belangrijk bij goede koffiebonen is dat deze op een duurzame manier geteeld en verwerkt worden. Dit zorgt voor een natuurlijke smaak. De machine moet ook aan bepaalde dingen voldoen. De druk van het water moet rond de 9 bar zijn. Het water zelf moet ongeveer 93 graden zijn en de maling moet aangepast zijn zodat de doorlooptijd van het water rond de 25 seconden zit. Wanneer je deze factoren bij elkaar brengt krijg je het perfecte bakje koffie.

Waar kunt u het beste een koffiezetapparaat huren?

Als u een koffiemachine wilt huren kunt u bij veel bedrijven terecht. Bar Company is een bedrijf dat verschillende bar concepten verhuurt op locatie waaronder dus een koffiebar. Bar Company heeft dus zeker verstand van hoe je een goede bak koffie moet zetten. Daarnaast hebben ze enorm veel verschillende koffiemachines. Voor elke klus hebben ze dus wel een machine op maat. Kortom Bar Company is in alle markten thuis en kan geheid de perfecte koffiemachine leveren voor uw evenement.

http://barcompany.nl