Leuker langer werken
Image default
Horeca

Smoothies voor jouw feest of evenement

Smoothies zijn helemaal hip. En dat is niet gek. Ze zijn namelijk niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond! Bij Smoothiebar.nl kun je terecht voor de beste smoothies voor jouw feest of evenement. Waarom? Dat lees je hier!

Smoothies voor jouw feest, lekker en gezond

het idee dat gezond niet leuk kan zijn, is nu wel passé. De eetcultuur is veranderd. Er wordt een hoop geëxperimenteerd met nieuwe smaken. Ook onze bartenders proberen graag nieuwe dingen. Bij Bar Company zijn we constant op zoek naar de beste smaakcombinaties. Daarvoor gebruiken wij alleen de lekkerste verse producten.

Smoothies zijn fun

Wij leveren schitterende smoothiebars. Deze zijn mobiel, waardoor je ze overal kan neerzetten. Je kunt ze bovendien aanpassen aan jouw smaak of voorzien van de branding van jouw bedrijf. Super flexibel dus! Ook hebben wij een prachtige bakfiets uit 1940 omgebouwd tot smoothie bakfiets. Een echte blikvanger! Onze barren komen met enthousiaste bartenders. Zij brengen graag plezier naar jouw feest of evenement. Maken jouw gasten liever zelf hun smoothies? Dan hebben wij iets leuks voor je: de shakefiets! Want zelf maken is natuurlijk nog het allerleukst.

Duurzaam

Bij Bar Company gebruiken we de beste duurzame producten om onze smoothies extra lekker te maken. Zo gaat er in onze smoothies uitsluitend biologisch en fairtrade fruit. Bovendien wordt overgebleven fruit nooit weggegooid. Dat gebruiken we de volgende dag gewoon voor de smoothies. Daarnaast gebruiken we bio-afbreekbare bekers en rietjes. Zo beperken wij onze waste tot een minimum! Klinkt goed toch? Zo smaakt het ook! Vraag nu de offerte aan of check ook eens onze heerlijke juices!

https://www.barcompany.nl/