Leuker langer werken
Image default
Telefonie

Wil jij een perfect werkende iPhone gebruiken? Lease een iPhone bij Swapphone

Swapphone wint snel aan populariteit en dat is niet verwonderlijk. De pluspunten van iPhone 12 leasing zijn talloos.

-Je betaalt een laag, vast bedrag per maand.

-Zodra er iets mis is met je IPhone, fixt Swapphone het voor je.

-Is het probleem niet oplosbaar? Je mag een andere telefoon uitzoeken.

-Ben je toe aan een toestel uit een nieuwere of andere serie? Dan is het swapp-tijd: je levert de oude in voor een nieuwe, geheel kosteloos.

Het aanbod iPhone telefoons is groot en afwisselend. Onder meer de volgende modellen zitten er tussen: iPhone 12, 8, 7, 6s, SE en 11 Pro. Sommige toestellen zijn gloednieuw, andere zo-goed-als-nieuw. De refurbished telefoons zijn van binnen en buiten helemaal gecontroleerd. Ze werken prima en zien er goed uit. Dus; een iPhone 12 huren is super eenvoudig!

Samsung smartphones huren

Sinds kort kun je bij Swapphone ook terecht voor Samsung smartphones. Op dit moment worden bijvoorbeeld de S20+, S10, S9, S8 veel verhuurd. De bedragen om zo’n smartphone te huren verschillen. Voor de laatste Samsung toestellen betaal je net iets meer dan voor een iets minder recente. Het complete aanbod staat op de site van Swapphone. Zit jouw favoriet er tussen? Klik er op en je krijgt alle relevante informatie te zien: de jaar- of maandprijs, de kleur, de geheugencapaciteit, eventuele korting en bijbehorende accessoires. Betalen doe je de eerste keer via iDEAL. Daarna gebeurt het automatisch via een incasso. Handig, dan heb je daar geen omkijken meer naar.

Lees de reviews

Ben jij nieuw bij Swapphone? We raden je aan een paar reviews te lezen, zodat je beter weet waar je aan toe bent. We kunnen alvast verklappen dat vrijwel iedere klant zeer positief is. Zomaar een paar quotes:

-“Super ervaring, prachtige telefoon binnen gekregen. Zeker aan te bevelen!”

-“Snelle afhandeling en snelle levering. Netjes en een goed werkend product.”

-“Zeker een aanrader, ook de klantenservice is supergoed en zeer snel met reageren.”

https://swapphone.nl/