Leuker langer werken
Image default
Telefonie

Online samenwerken met NuCall

Bij NuCall telecombedrijf bieden wij diverse diensten aan waardoor u vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar kunt zijn. Wij geloven dat bereikbaarheid een prioriteit moet zijn binnen iedere onderneming. Daarom maken wij het voor u mogelijk om uw bereikbaarheid te vergroten en monitoren wij graag uw bedrijfstelecommunicatie. Bij ons bent u er tevens van verzekerd dat de online omgeving altijd up-to-date is en blijft. Wij vinden het belangrijk om alle ontwikkelingen en trends binnen de telecommunicatie bij te houden. Alleen op deze manier kunt u eenvoudig, altijd en overal, online samen (blijven) werken.

NuVoIP van NuCall

NuVoIP van NuCall is een vaste telefooncentrale in een cloud waarmee u via internet gesprekken opbouwt. Wij bieden drie verschillende NuVoIP pakketten aan voor diverse ondernemingen. Ons eerste pakket is namelijk de NuVoIP complete. Dit pakket is voor de wat kleinere ondernemingen tot 25 werknemers. U krijgt een volledig ingerichte en vaste telefooncentrale. Wij zorgen ervoor dat deze centrale volledig wordt beheerd én beveiligd. U krijgt hierbij ook diverse functies zoals bijvoorbeeld een integratie met Outlook. Het tweede pakket is de NuVoIP professional. Dit pakket is voornamelijk bedoeld voor de middelgrote bedrijven (tot 250 werknemers). Ook kunt u bij dit pakket meerdere locaties koppelen aan één centrale of omgeving. Het laatste pakket is de NuVoIP corporate. Dit pakket is speciaal voor de grotere markten tot wel meer dan 2500 werknemers. Wij koppelen de centrale aan alle internetverbindingen zodat u altijd en overal bereikbaar bent.

Overstappen zonder zorgen met NuSIP trunk

Als u graag wel gebruik wilt maken van onze VoIP dienst maar graag uw eigen centrale en toestellen wilt behouden dan kunt u kiezen voor de NuSIP trunk. Hierbij worden uw gesprekken opgebouwd via een internetlijn in plaats van een telefoonlijn. Het bespaart een hoop kosten en het is een makkelijke manier om over te stappen of NuVoIP of eventueel Nu3CX. De NuSIP trunk is in principe geschikt voor iedere telefooncentrale en u behoud alle huidige nummers. U krijgt ook meteen nieuwe functionaliteiten zoals een keuzemenu voor uw klanten en diverse andere faciliteiten die behoren tot een centrale.

 

Gerelateerde artikelen

Met 3CX Webmeeting van NuCall wordt communicatie op afstand veel gemakkelijker

Wil jij een perfect werkende iPhone gebruiken? Lease een iPhone bij Swapphone