Leuker langer werken
Image default
Dienstverlening

Handgemaakte emaille naambordjes besteld u bij de Naambordensite

Bent u op zoek naar naambordjes van emaille? Neem dan eens een kijkje bij ons, de Naambordensite. Wij hebben de grootste naamborden-onlineshop van Nederland en België en hebben al ruim 12 jaar ervaring.

Emaille naambordjes worden door ons met de hand gemaakt. Bij elk emaille naambord kunt u zelf kiezen in welke kleur u het bordje wilt hebben en u kunt het lettertype bepalen. Ieder emaille naambordje wordt gratis naar u verzonden. Het naambordje wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. De levertijd op deze borden is iets langer, namelijk 4 tot 6 weken. Dit omdat het volledig handwerk is en elk bordje secuur en zorgvuldig voor u wordt gemaakt.

Emaille naambord is gemaakt van glas en metaal

Een emaille naambordje is een combinatie van glas en metaal. Bij dit naambord komt er een glazuurlaagje van glas over het metaal heen. Het naambord wordt vervolgens gebakken in de oven op een temperatuur van 800 graden. Deze hoge temperatuur zorgt ervoor dat het glaslaagje gaat smelten. Dit proces zorgt voor een nostalgisch effect en bovendien is elk emaille naambord hierdoor uniek.

Het naambord is zeer duurzaam en bestand tegen de Hollandse weersomstandigheden en zonlicht. De emaille naamborden zijn in vele soorten te bestellen. Van klassiek tot modern, van naambord tot huisnummer, van recht tot ovaal, van straatnaambord tot naambord met bel en van waakbordje tot horeca bord, wij hebben het in huis!

Laat uw woning of bedrijf extra opvallen met een uithangbordje

Nog een erg leuk naambord om te bestellen is een uithangbordje. Net even anders dan de standaard naamborden. Een uithangbord valt net even meer op en geeft een leuk effect bij uw voordeur. Uithangborden zijn ook uitermate geschikt voor bedrijven. Veel winkels, hotels, advocatenbureaus, dierenpensions, schoonheidssalons en banketbakkers hebben een uithangbord bij hun pand hangen. 

Wij hebben klassieke, nostalgische, moderne, houten, smeedijzeren of RVS uithangborden in de collectie. Elk uithangbord is weersbestendig en van hoogwaardige kwaliteit. Ook zit er op elk uithangbord garantie. Uithangborden kunnen aan twee kanten bedrukt worden. U kunt ook het logo van uw bedrijf op het uithangbord laten plaatsen door ons.

 

https://www.denaambordensite.nl/