Leuker langer werken
Image default
Aanbiedingen

Wat heb je nodig voor het uitvoeren van een cryliopolyse behandeling?

Wat heb je nodig voor het uitvoeren van een cryliopolyse behandeling?

Het verliezen van vet, zonder te sporten of minder te eten klinkt te mooi om waard te zijn. Toch is het wel mogelijk, namelijk met cryliopolyse behandelingen. Met een cryliopolyse worden de vetcellen bevroren die zich op het lichaam bevinden. Deze vetcellen worden bevroren, doordat er elementen op het lichaam worden gelegd. Doordat de elementen zo koud zijn, breekt het lichaam de vetcellen af. De populariteit van deze behandeling neemt toe en daardoor worden mensen steeds nieuwsgieriger. Wil je deze behandeling aanbieden in jouw salon, maar weet je niet goed wat je daarvoor nodig hebt? Lees dan verder en kom erachter! 

 

Hoe moet je beginnen?

Om te beginnen heb je een certificaat nodig om de behandelingen uit te mogen voeren. Dit certificaat kun je behalen door middel van cursussen die de verkoper van het apparaat aanbiedt. Als je het certificaat hebt behaald, ben je bevoegd om de behandelingen uit te voeren en dan is het tijd om het apparaat aan te schaffen. Dit apparaat is duur in de aanschaf, maar uiteindelijk is het de investering waard. 

 

Informeer je klanten goed

Als klanten bij jou in de salon komen voor een intake voor de cryliopolyse behandeling, heb je voldoende kennis nodig om de klanten goed te informeren. Hoewel er op internet veel te vinden is over deze behandeling, is het belangrijk om de klant bekend te maken met de risico’s. Het nadeel van deze behandeling, is dat de risico’s op lange termijn nog niet bekend zijn, omdat het een relatief nieuwe behandeling is. Naast risico’s zijn er ook voordelen, zoals het bevriezen van vet op specifieke zones van het lichaam. 

 

Laat je adviseren over de mogelijkheden

Nu je weet wat je je nodig hebt om de behandeling uit te kunnen voeren, kun je overwegen of het een toevoeging is voor jouw salon. Wil je meer informatie over de cryliopolyse behandelingen? Of wil je een cryolipolyse apparaat kopen ? Neem dan een kijkje op de website van Laservision. 

https://www.laservision.nl/