Leuker langer werken
Woningen

Waarom een huis kopen in Maasland of Maasluis?

Maasland en Maassluis hebben een centrale ligging tussen Rotterdam en Den Haag. Deze twee prachtige plaatsen liggen op een kleine afstand van de Noordzee en de Noordzeestranden. Daarnaast liggen ze op korte afstand van de industriegebieden Europort, Maasvlakte Rotterdam en Rozenburg. Voor mensen die werken in deze gebieden is het dan ook ideaal om een huis te kopen in Maasland of een huis te kopen in Maassluis. Ze hebben er alle voordelen van een grote stad maar toch de rust van een kleine stad. En er vaart een veerpont naar Rozenburg wat nog een voordeel is als ze werken aan die kant van het water. 

Maassluis in het kort

Maassluis is erg aantrekkelijk voor mensen die een woning zoeken en houden van een stad die alles te bieden heeft. Denkt u daarbij aan de winkels voor de dagelijkse boodschappen maar ook aan grotere winkelcentra’s. Maassluis heeft als extra eigenschap dat ze aan de nieuwe waterweg ligt en daardoor ook geschikt is voor mensen die graag aan het water een huis kopen. Maassluis heeft nog een karakteristiek oud hart waar mooie woningen en winkels het centrum van de stad vormen. Een centrum met de historische gebouwen zoals het zakkendragershuisje en het patriciërshuis. 

Maasland in het kort

Maasland is erg aantrekkelijk voor juist die mensen die een woning zoeken in een rustigere plaats maar met alle voordelen van een grotere stad op korte afstand. En op zoek naar nog meer rust of gewoon even uitwaaien dan is natuurgebied de Vlietlanden daar de perfecte plek voor. 

Een huis kopen

 

Zowel in Maasland als Maasluis zijn er in verschillende prijsklassen woningen te koop. Wilt u liever in het oude hart van de stad wonen, aan het water of toch liever in een nieuwbouwwijk? Alles is mogelijk in Maasland en Maassluis. Een makelaar uit Maassluis en Maasland heeft een goed overzicht van de wisselende woningmarkt in beide steden en kan u het beste advies geven, passend bij uw budget en wensen.

Voor elk budget is er een woning te vinden in één van deze twee steden maar wees ervan bewust dat de woningmarkt schommelt en huizen vrij snel verkocht worden. Steeds meer mensen kiezen ervoor als ze een huis kopen om buiten de Randstad te kijken en te kiezen voor een rustigere stad. De huizenprijzen zijn daarnaast ook gunstiger dan in de naastgelegen grotere steden. Voor de huizenbezitters is het een goede woningmarkt die een goede verwachting heeft voor de toekomst. Wilt u een huis kopen in Maasland of Maassluis ga dan op zoek naar de makelaar die u kan helpen. En hopelijk woont u dan snel in uw droomhuis op een mooie locatie in Maasland of Maassluis!

https://www.roeststaalduinen-vijverberg.nl/