Leuker langer werken
Image default
Aanbiedingen

Voertuigvolgsysteem

Linqo: het voertuigvolgsysteem voor jou

Ben jij eigenaar van een eigen bedrijf? Dan is het belangrijk dat jij ten alle tijden het overzicht goed weet te behouden. Zo is het ook belangrijk om bijvoorbeeld het verbruik van de bedrijfsauto(‘s) goed bij te houden. Helaas is dit een hele klus om bij te houden. Gelukkig hebben wij een efficiënte manier om dit te doen, namelijk door gebruik te maken van een voertuigvolgsysteem. Het systeem dat wij hiervoor aanraden is Linqo. Dit systeem geeft jou niet alleen informatie over het verbruik zodat jij dit bij kunt houden, maar biedt ook meer inzicht in het rijgedrag. Ben jij benieuwd naar het gebruik van een voertuigvolgsysteem en wil je meer weten over Linqo? Lees dan verder, wij vertellen je hier graag meer over.

 

Een voertuigvolgsysteem

Weet jij niet precies wat een voertuigvolgsysteem is? Geen probleem, wij leggen het je uit. Met een voertuigvolgsysteem is de geregistreerde auto eenvoudig en snel te traceren. Dit is bijvoorbeeld handig en behulpzaam wanneer de auto gestolen is. Maar dit biedt ook inzicht in alledaagse werkzaamheden. Je krijgt bijvoorbeeld informatie over de snelheid van de auto, de route en de gereden tijd via dit slimme systeem. Alles wordt door middel van een slimme GPS monitor bijgehouden die in de auto geïnstalleerd is door een monteur van Linqo. Je krijgt met deze software een duidelijk overzicht met veel informatie.

 

Indeling van je wagenpark

Het voertuigvolgsysteem van Linqo is ook goed te gebruiken voor het optimaal indelen van jouw wagenpark. Dankzij Linqo kun jij jouw planning zo gunstig mogelijk inplannen en aanpassen waar nodig. Zo maak je niet alleen de administratie een stuk gemakkelijker, maar dit bespaart ook een hoop tijd. Een echte win-win.

 

Download nu dit slimme voertuigvolgsysteem

Wil je meer weten over dit geavanceerde voertuigvolgsysteem en de mogelijkheden die het biedt? Bezoek dan meteen de website van Linqo en bekijk de mogelijkheden. Neem bij vragen contact met hen op en zij staan je graag te woord om al jouw antwoorden te beantwoorden.


https://linqo.nl/

Gerelateerde artikelen

Een aanhangernet: verplicht?

Een hoogwerker huren doe je hier!

Geen beschadigingen op de tafel? Dit is de oplossing!