Leuker langer werken
Image default
Aanbiedingen

Systeembeheer voor veilig online werken

De MKB sector zit in een digitale transformatie en dat vraagt op flexibel ICT beheer. Vanuit ons IT bedrijf Think4 publiceren we veel over IT oplossingen die we heel praktisch kunnen inzetten voor bedrijven in het MKB. Groei realiseren met IT, efficiënter werken en je bedrijfsdata opslaan in de cloud of hybrid cloud. Wanneer en hoe kies je welke stappen jij gaat maken? Mogelijkheden te over en daarom scheppen bij orde in de chaos met gewoon goed systeembeheer binnen jouw IT omgeving. Met welke systemen je ook werkt, wij ondersteunen met heel veel ervaring in IT en laten zien hoe je verder kunt professionaliseren. Beveiliging van je IT systemen staat natuurlijk voorop. Think4 vertelt je meer over systeembeheer voor veilig online werken.  

 

IT bedrijf voor systeembeheer

Succesvolle bedrijven hebben een solide IT omgeving. Daar is geen speld tussen te krijgen. IT biedt jouw organisatie de mogelijkheid om te innoveren, verbeteren en te professionaliseren. Bij Think4 zit je goed als je snelle en goede IT ondersteuning wilt. Want wij zijn een hands-on IT bedrijf, werken met een jong en fris team en nemen de telefoon gewoon nog op als je ons belt. Dat wil je toch? We kijken altijd samen met jou van waaruit we beginnen, oftewel, wat heb je en waar wil je naartoe? Welke systemen heb je nu draaien? Is jouw IT omgeving echt wel zo veilig als jij denkt? Ook hier brengen we alles op orde, van vragen tot antwoorden, van problemen tot oplossingen. Praktisch, goed en altijd met een duidelijke uitleg, dat is de kracht van ons IT bedrijf voor systeembeheer.

 

Systeembeheerder voor MKB

Er kunnen verschillende redenen zijn om je ICT te willen verbeteren. Systemen zijn verouderd, je wilt meer flexibiliteit en wellicht betaal je nu wel te veel aan jouw systeembeheerder. Wij houden jouw situatie kritisch tegen het licht, komen met een voorstel voor praktische verbeteringen en kijken goed hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen op de lange termijn. Samenwerking, dat is wat je moet voelen bij een IT partij. Sommige mensen vinden dat gek, maar weet dat we heel dichtbij je komen, dan moet je ons vertrouwen. Zonder een goede samenwerking wordt het niets. Ook vinden wij het prettig om jou te mogen vertellen wat onze mening is, vanuit onze vakkennis. Daar moet je wel voor open willen en kunnen staan, als je verder wilt met ons als systeembeheerder. Bij Think4 werken IT specialisten die altijd voor je klaarstaan. We zijn slim en gedreven, horen jou graag aan en weten vervolgens precies waar de pijnpuntjes kunnen zitten. Die lossen we op met slimme IT.

 

Stop met lukraak inkopen

ICT zet je in om te verbeteren in werkprocessen en effectiviteit, want IT is een investering. Je wilt geen miskoop doen, weten waar je voor betaalt en hoe lang je ervan kunt profiteren. Alleen dan kun je vooruit kijken en jouw doelen behalen. Zonder IT ben je nergens, maar stop met lukraak inkopen van losse ICT diensten. Vinden wij niet verstandig en daarom bieden wij graag een doelgericht alternatief met resultaatgerichte IT. Think4 maakt voor jou een plan vanuit de basis, inventariseert wat er is en wat er aan IT ontbreekt. Zo voorkom je onnodige uitgaven. Echt meedenken en jouw ICT verbeteren met slimme oplossingen, dan kun je uiteindelijk tijd en geld besparen.

 

Meer dan systeembeheer

Systeembeheer klinkt heel technisch en dat is het in feite ook, maar wij zien onze dienstverlening veel breder. Naast een adviserende rol, verkopen wij ook hardware, zoals laptops, desktops, printers en tools voor online vergaderen. Werk je met de nieuwste hardware op oude systemen? Dan is dat niet optimaal. Hetzelfde geldt voor oude hardware op de nieuwste IT systemen, ook niet ideaal. Think4 laat het hele plaatje kloppen, om het beste uit jouw ICT investering te halen. Ook je IT beveiliging moet op orde zijn en daarom bieden wij systeembeheer voor veilig online werken. Nieuwe IT tools voor emailsecurity, werken in de cloud, populaire Microsoft producten als SharePoint en Windows Virtual Desktop. Stuk voor stuk slimme IT oplossingen die wij voor jou kunnen regelen. Snel, goed en altijd in samenwerking met jou. Wil je morgen beginnen? Bel Think4! 

https://www.think4.nl/

Gerelateerde artikelen

Spelen met een kat: is dat mogelijk?

Maak je eigen armband met deze handige tips

Houd je huid in balans met de producten van BABOR