Leuker langer werken
Image default
Aanbiedingen

Ga voorbereid op reis met de producten van Careplus

Ga je binnenkort op reis? Dan zijn er veel dingen waar je aan moet denken. Vergeet bijvoorbeeld niet de producten om veilig te kunnen wandelen, fietsen of bergbeklimmen. Daarnaast is bescherming tegen insecten en een EHBO kit ook onmisbaar. Weet je niet precies wat je allemaal nodig hebt? Lees dan deze blog en ga voorbereid op vakantie!

 

Bescherming tegen insecten 

In ieder land heb je last van insecten. Het is daarom belangrijk om de basisbenodigdheden bij je te hebben. Om te beginnen is het verstandig om insectenspray mee te nemen, dit helpt om de insecten op afstand te houden. Deze spray is verkrijgbaar met en zonder DEET, het ligt er aan wat je zelf fijn vindt. Als je in het bos gaat wandelen heb je een grote kans op teken. Het is daarom belangrijk om insect werende wandelsokken aan te trekken. Heb je toch een teek opgelopen? Dan moet deze verwijderd worden met een tekentang. Hoe sneller, hoe beter. Dus neem een tekentang mee op vakantie! Tot slot wil je natuurlijk lekker slapen, zonder gestoken te worden door muggen. Om hier zeker van te zijn is het aan te raden om een klamboe mee te nemen. 

EHBO set

Goed voorbereid betekend dat je op alle situaties bent voorbereid. Door een handige reis EHBO set in je bagage mee te nemen kun je bij ongevallen direct handelen. Houd je van wandelen? Dan is het aan te raden om blarenpleisters in de EHBO set te stoppen. Op deze manier ben je verzekerd van een leuke pijnloze wandelvakantie. 

 

Zonbescherming

Naast het beschermen tegen insecten is het ook belangrijk om je te beschermen tegen de zon. De zon kan ongemerkt een enorme kracht hebben. Verbranden is niet alleen erg slecht voor de huid, maar ook voor het plezier van de rest van de vakantie. Vooral als je een sportieve vakantie hebt waarbij je zweet, is de kans groter om te verbranden. Stop dus altijd een tube zonnebrand in de tas. 

 

Careplus 

Ben je overtuigd dat het een goede voorbereiding het halve werk is? Ga dan naar Careplus-shop.nl en bestel hier al je vakantieproducten. Ze leveren uit eigen voorraad, waardoor het snel geleverd is. Dus ook voor een last minute vakantie bestel je hier je artikelen. Zo ga je voorbereid op reis en hoef je alleen nog maar te genieten!

https://www.leukerlangerwerken.nl/