Leuker langer werken
Image default
Aanbiedingen

Spanje

Spanje

Spanje is gelegen in het zuidwesten van Europa. Het land heeft meer dan 50 miljoen inwoners en een oppervlakte van 500 duizend vierkante kilometer. Het noordoosten van Spanje grenst aan haar buurlanden: Frankrijk en Andorra. Over de gehele lengte grenst Spanje aan de Pyreneeën. In het westen grenst het aan Portugal, in het zuiden aan Gibraltar en via de exclaves Melilla en Ceuta aan het land Marokko. De hoofdstad van Spanje is Madrid. De hoofdstad ligt in het midden van Spanje en heeft een inwonersaantal van ruim 3 miljoen inwoners.

Op vakantie

Spanje is een veelzijdig land. Tijdens een vakantie aan de Spaanse costa’s kan je genieten van de lange zomeravonden. Ben jij op zoek naar een actieve vakantie? Ook dit is mogelijk in Spanje. Maak een wandeling op de Canarische eilanden La Gomera of trek door de Pyreneeën of de Sierra Nevada. Er zijn ook mogelijkheden voor een stedentrip naar Madrid, Valencia en Barcelona. Daar zijn de mooiste musea en kerken te vinden, waardoor je kennis maakt met het prachtige verleden van Spanje.

Aan het werk

In Spanje heerst een hoge werkloosheid. Hierdoor denk je waarschijnlijk dat het lastig is om een baan te vinden, maar dit valt echter reuze mee. Wel adviseren wij jou om eerst een baan te vinden, voordat je afreist naar Spanje. Bekijk de vacatures op Gedma om te werken in Spanje. Hier worden vele vacatures aangeboden, zodat jij kan kiezen wat bij je past. Van klantenservice tot kinderanimator van full time tot part time. Bekijk de mogelijkheden online.

Meer informatie

Vind jij Spanje nou ook een schitterend land? Ga op reis en ontdek Spanje. Een stedentrip, vakantie of aan het werk in Spanje? De keuze ligt volledig bij jou. Ontdek de mogelijkheden en wie weet vertrek jij binnenkort naar Spanje. Wij wensen je veel plezier met jouw zoektocht!

https://gedma.nl/