Leuker langer werken
Image default
Vakantie

Een paradijselijke camping op Elba

Elba is (na Sicilië en Sardinië) het derde grootste eiland van Italië. Op slechts 10 kilometer van de Italiaanse kust beleef je op dit eiland het echte Italië. Maar dan anders.

Hoewel Elba onder de vakantiegangers erg populair is, heeft dit eiland haar eigenheid weten te behouden. Natuurlijk zul je hier en daar een souvenirwinkeltje vinden, maar Elba is nog even authentiek als het altijd geweest is.

Met de indrukwekkende kust, de imposante bergen en rotsen en haar prachtige zandstranden aan een strakblauwe zee is Elba de vakantiebestemming van je dromen. Tel daar de gastvrijheid en hartelijkheid van de lokale bevolking (inclusief die befaamde Italiaanse levenslust) en je weet dat je op de camping op Elba gebakken zit.

Over die camping gesproken: als je op Elba een camping boekt, hoef je niet bang te zijn voor een onpersoonlijke megacamping. In tegendeel! De typische camping op Elba is kleinschalig en kindvriendelijk. Ook voor de volwassene is de camping op dit Italiaanse eiland enorm vriendelijk, want je hoeft geen enorme tent of kampeermateriaal mee te zeulen.

Boek gewoon een kampeeraccommodatie die al helemaal voor je is opgebouwd en ingericht wanneer je op de camping aankomt. Hoe fijn is dat? Lekker in de natuur en de buitenlucht, maar dan met het comfort van een safaritent of lodgetent. Het heet een tent te zijn, maar eigenlijk is het een volwaardige vakantieaccommodatie: echte bedden, een kleine keuken, een woonkamer en lekker veel buitenruimte. Zelfs een badkamer en toilet is bij veel van de luxe kampeeraccommodaties op de camping op Elba inbegrepen.

Dus willen jullie een luxe kampeervakantie vol zon, zee en strand afgewisseld met natuur en cultuur? Kom dan naar www.glampings.nl, kies je favoriete camping op Elba en boek je vakantie in een paar tellen. Laat het genieten beginnen!