Leuker langer werken
Image default
Vakantie

Samen met uw hond op vakantie in de omgeving van Noordwijk

Zoekt u een bungalowpark in Noordwijk of omgeving waar u uw hond mee naartoe mag nemen? Dan kunt u terecht bij bungalowpark Sollasi in Noordwijkerhout. Noordwijkerhout grenst direct aan Noordwijk. In ons bungalowpark staan mooie bungalows voor vier en zes personen waarin uw hond zeer welkom is.

U kunt uw ochtend beginnen met een heerlijke wandeling samen met uw hond om het Oosterduinse meer. Dit grote meer ligt direct naast het bungalowpark, u hoeft dus niet eerst de auto in om een lekker ruime wandeling te kunnen maken. Uw hond kan lekker rennen en zich vermaken in het water.

Het Oosterduinse meer is niet het enige wandelgebied dat de omgeving rondom het park te bieden heeft. Vanuit uw vakantiewoning in Noordwijkerhout wandelt u binnen no-time de duinen in. Een groot deel van het jaar mogen honden in dit duingebied , Het Hollands Duin, loslopen. Tijdens het broedseizoen zijn honden wel welkom, mits aangelijnd. Struin lekker door de duinen en beland vanuit daar op het strand Langevelderslag. Een groot deel van het jaar mogen honden op dit strand loslopen (tussen 1 september en 1 juni). Van juni tot september mogen honden wel op dit strand komen maar moeten dan wel aangelijnd zijn. Op een stuk strand in Noordwijk mogen honden het hele jaar door loslopen. Vanaf dit strand kunt u tot aan Katwijk lopen en weer terug, genietend van uw rennende en spelende hond op het strand en in de zee. Bij het hondenstrand ligt een strandtent waar u iets kunt nuttigen na uw wandeling. Uw hond is hier zeer welkom, er staan zelfs al drinkbakken klaar voor alle viervoeters. Het personeel verwent uw hond graag met een lekker koekje.

Mooie en compleet ingerichte bungalows met eigen tuin

De vier- en zespersoons bungalows in ons ruim opgezette bungalowpark zijn luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Naast elke bungalow staat een schuurtje waarin fietsen en strandbenodigdheden in geplaatst kunnen worden. Alle bungalows zijn omringd door groen en bieden daardoor een hoge mate van privacy.

De vier-persoons bungalows zijn vrijstaand. De bungalows hebben een tuin en een compleet ingerichte woonkamer en keuken. Er zijn twee slaapkamers en een badkamer aanwezig. De zespersoons bungalows zijn geschakeld en hebben ook een eigen tuin, compleet ingerichte woonkamer, keuken en badkamer. De zespersoons bungalows zijn voorzien van 3 slaapkamers.  

 

https://www.sollasi.nl/