Leuker langer werken
Image default
Dienstverlening

PDArepair: gespecialiseerd in het repareren van telefoons, tablets, laptops en pc’s

Je telefoon of tablet is gevallen met als gevolg dat het scherm gebarsten is. Daar baal je natuurlijk enorm van. Je toestel is gelukkig niet helemaal afgeschreven, je kan gewoon een scherm reparatie laten uitvoeren bij een hiervoor gespecialiseerd bedrijf.

Woon je in Brabant? Voor een gedegen en kwalitatief uitstekende reparatie van het scherm van jouw toestel moet je bij PDArepair zijn. Ons bedrijf is gevestigd aan de Neerloopweg in Breda. Met het merendeel van de reparaties hebben wij aan een half uurtje genoeg. Zo ook bij de reparatie van een scherm. Snel, netjes en zeer goed, dat is onze werkwijze. Wanneer wij jouw toestel weer fixen kan jij gewoon in onze zaak wachten. Als je wilt kan je genieten van een lekker bakje koffie of thee, totdat wij jouw gemaakte toestel weer komen brengen. Je hebt dus maar heel even geduld nodig totdat je weer optimaal van je toestel kan genieten en weer lekker kan appen, bellen, foto’s maken of filmpjes bekijken op een heel nieuw scherm. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij geopend en kan je bij ons binnenlopen om je toestel te laten repareren. Je hoeft bij ons van te voren geen afspraak te maken.

Technisch probleem? Geen probleem voor ons!

Is er een technisch probleem met jouw apparaat? Ook dan kunnen wij jou helpen. Voordat onze vakmensen aan de slag gaan met reparatie wordt het apparaat eerst helemaal door ons onderzocht. Om te achterhalen waar de fout zit worden alle functionaliteiten uitgebreid onderworpen aan verschillende tests. Dit onderzoek voeren wij geheel gratis uit. Als wij hebben gevonden waar het mankement zit gaan we hiermee aan de slag. Wanneer we onderdelen moeten vervangen gebruiken we hier uitsluitend originele onderdelen van het apparaat voor. Je apparaat zal na reparatie weer optimaal werken.

Diverse merken

Of het nu gaat om een iPhone scherm reparatie in Breda, het vervangen van een accu van je Samsung telefoon of het fixen van het moederbord van jouw laptop, met de volgende apparaten kan je bij ons terecht:

  • Samsung Note, Samsung S, Samsung A, Samsung J en Samsung Tab
  • iPhone, iPad, MacBook en iMac
  • OnePlus, Huawei en Microsoft apparaten
https://pdarepair.nl/