Leuker langer werken
Image default
Aanbiedingen

Roken met een e-sigaret

Wil je stoppen met roken? Dan is een e-sigaret een alternatief die je zeker bevalt. Je bent namelijk ook aan het roken, maar dan op basis van waterdamp en je kan zelf beslissen hoeveel nicotine jij in je e-sigaret wilt hebben. Zo kan je langzaam stoppen met sigaretten! Roken met een e-sigaret wordt ook wel vapen genoemd, wil je hier meer over weten? Lees dan snel door, wij vertellen hier namelijk meer over.

Dit moet je weten over een e-sigaret

Voor dat je een e-sigaret aanschaft zijn er een aantal dingen die je moet weten, zodat je weet wat je elke dag gebruikt. Het allerbelangrijkste is dat je er zeker van bent dat je vape bestaat uit gecertificeerde onderdelen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken om de kwaliteit. Een vape bestaat uit een tank en batterij. In de tank bevindt zich de coil. Dit onderdeel zet de e-liquid om in damp. Als je voor het eerst een e-sigaret aanschaft dan heb je een andere nodig dan iemand die al vaker vaped. Dit komt doordat een beginnende vaper vaak dezelfde inhaleertechniek gebruikt als bij een traditionele sigaret. Dit noemen we de mouth to lung methode. Je verzamelt de damp eerst in je mond en laat deze vervolgens naar je longen gaan. Een gevorderde vaper inhaleren volgens de direct lung methode. De damp wordt niet in de mond verzameld, maar gaat direct rechtstreeks naar de longen. Voor beide methodes heb je andere onderdelen nodig.

Meer weten?

Wil je meer weten over een e-sigaret? Doe dit dan bij een goede vape shop waar ze beschikken over gecertificeerde producten. Dit vind je dan ook bij Savevape.de Deze partij heeft een ruim aanbod aan aroma’s, waardoor er zeker een smaak tussen zit die jouw voorkeur heeft. Daarnaast is het ook vaker mogelijk om te wisselen van smaak. Wil je meer weten over de partij of over een vaper? Neem dan gerust contact op met een van de experts. Ze helpen je namelijk graag verder.

https://www.nicotinebase.nl/nl/e-liquids/