Leuker langer werken
Image default
Dienstverlening

LED lampen speciaal ontworpen voor fabrieken en bakkerijen

LED verlichting bakkerij is enorm belangrijk. Het is een must dat alle producten goed zichtbaar zijn voor zowel winkelmedewerkers als klanten. Onjuiste verlichting kan voor sneller bederf zorgen. Goede lampen, als het om vers brood en banket gaat, zijn Premium Food LED modules. Deze zijn zowel boven / op de toonbank als in de vitrines te plaatsen. Precies de goede licht-golflengte en een zo klein mogelijke warmteafgifte maken deze LED’s uitermate geschikt. De warme lichtkleur zorgt er bovendien voor dat koude en warme broodjes, taarten en snacks er fris uit blijven zien. Een bedrijf dat nog veel meer kan vertellen over professionele LED verlichting is LED Design Holland. De Food LED’s die LDH gebruikt kunnen in allerlei armaturen verwerkt worden. Denk bijvoorbeeld aan downlights, inbouwspots, pendelarmaturen en tracklights. Alle lampen worden in Nederland gemaakt en zijn van de allerhoogste klasse. Op een door LED Design Holland geïnstalleerd LED systeem krijg je maar liefst 5 jaar volledige garantie.

LED heeft diverse voordelen

Hebben we het over LED verlichting fabriekshal dan worden ook specifieke eisen gesteld. Voorwaarde nummer 1 waaraan de lampen moeten voldoen is: voldoende licht om zonder gevaar bij te kunnen werken. Van oudsher kozen fabriekseigenaren voor TL verlichting. Nadelen als trillend licht en energieverlies in de vorm van warmte hebben ervoor gezorgd dat er nieuwe lampen op de markt kwamen. LED is tegenwoordig een populaire keuze. De zuinigheid, duurzaamheid en ongeëvenaarde kwaliteit zijn hier debet aan. LED is ook veilig. De lampen warmen nauwelijks op en ze zijn niet brandgevoelig. Om vocht en gevaarlijke stoffen geen kans te geven, worden zogenoemde ATEX-armaturen aangeraden. De afkorting staat voor Atmospheres Explosibles. Is er sprake van kortsluiting dan wordt geen contact gemaakt met de nabije omgeving. Dit soort LED’s zijn water- en stofdicht.

Meer weten of overmorgen al een offerte op de deurmat? Neem snel contact op met LED Design Holland. De klantenservice is bereikbaar via telefoonnummer 076 – 888 33 00, emailadres info@leddesignholland.nl en het online contactformulier.

https://www.leddesignholland.nl/