Leuker langer werken
Image default
Aanbiedingen

Koffiemachine huren

Wil je een koffiemachine huren? Dan geven we je graag wat meer informatie zodat je een goede keuze kunt maken. Want de meeste mensen huren niet dagelijks een koffiemachine.

Wat kost een koffiemachine huren?

Er is niet een vaste prijs voor een koffiemachine huren. Dit komt omdat er verschillende variabelen zijn die de prijs beinvloeden. De twee belangrijkste zijn de huurperiode en het type machine. Je kunt je voorstellen dat een koffieapparaat een ander prijskaartje heeft wanneer je hem 6 maanden huurt, dan dat je hem 1 dag huurt. Ja je leest het goed, koffiemachines zijn zelfs te huur voor één dag. Maar ook het type koffiemachine heeft een enorme invloed op de kosten. Niet gek ook, want als een machine €15000 kost om te kopen, dan moet de huur ook wel iets meer opleveren dan wanneer je een Senseo van €50 koopt. 

Wie huren koffiemachines?

Koffiemachines worden gehuurd door verschillende soorten bedrijven en voor verschillende gelegenheden. Wanneer je tijdelijk op zoek bent naar een koffiemachine dan is er eigenlijk maar een oplossing, en dat is huren. Koffieapparaten worden dus voorval veel gehuurd bij tijdelijke drukte of bij evenementen. Maar ook wanneer je eigen koffiemachine kapot is, en je aan het wachten bent op een nieuwe, kan tijdelijk huren een uitkomst bieden.

Welke koffiemachine zijn er te huur?

Er wordt grofweg onderscheid gemaakt in drie soorten koffiemachines:

  1. Halfautomaten. Dit zijn machines die bediend moeten worden door een barista. Je huurt er een aparte molen bij en de cappuccino’s dienen opgeschuimd te worden met melkkannetjes en een stoompijpje. Dit type apparaat zie je daarom eigenlijk alleen in de horeca.
  2. Verse bonen machines. Deze koffiezetapparaten tref je bijvoorbeeld ook bij tankstations. De koffie wordt gemaakt door verse koffiebonen te malen.

Waar kan ik ze het beste huren?

Er bestaat één partij in Nederland waar je koffiemachines kunt huren voor evenementen. Dit is Bar Company. Mocht je dus tijdelijk op zoek zijn naar een koffie oplossing, dan weet je nu op wie je kunt Googleen. 

https://www.barcompanykoffiemachines.nl/