Leuker langer werken
Image default
Aanbiedingen

Houd je huid in balans met de producten van BABOR

Een huid die er mooi uit ziet, is helaas niet voor iedereen weggelegd. En vaak kost het ook nog eens heel wat tijd en moeite. Niet iedereen heeft hier zin in, maar het reinigen van je huid is zeer belangrijk! Door je huid goed te reinigen, haal je vuil en dooie huidschilvers van je huid af. Ook al ben je de hele dag binnen geweest, je huid heeft alsnog een grote hoeveelheid vuil opgepakt. Dit kan al komen omdat je huid constant in contant is met de lucht. Reiniging van de huid is dus belangrijker dan je denkt. En daarbij is een schone huid een stralende en blije huid! Wil je meer weten over het reinigen van de huid? Lees deze blog dan verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

Producten van BABOR

Je huid verzorgen is zeer gemakkelijk als je in het bezit bent van een aantal fijne producten. Het enige wat je nodig hebt is een reiniger en een dag- en nachtcrème. Het is zeer belangrijk om je huid twee keer per dag te reinigen met producten die geschikt zijn voor jouw huid. Het is mogelijk om in de ochtend en de avond dezelfde producten te gebruiken. Maar het kan ook zijn dat je in de avond een iets agressievere cleanser nodig hebt dan degene die je in de ochtend gebruikt. Bij Quality Wellness Resorts is het mogelijk om gezichtsproducten van onder andere BABOR aan te schaffen. Deze producten zijn geschikt voor iedere huidtype. En als je huid nóg iets meer nodig heeft, bijvoorbeeld vanwege acne, dan is het mogelijk om een peeling aan te schaffen.

Houd je huid in balans!

De volgende stap is de huid in balans houden en dit doen je aan de hand van huidverzorging. Je hebt nu de barrière van de huid kwetsbaar gemaakt en het is dan ook de bedoeling dat de barrière sterk blijft. Dit doe je met een serum en een dag- of nachtcrème. Daarnaast is het zeer belangrijk om elke ochtend zonnebrandcrème op te smeren! Alle benoemde BABOR producten in dit blog zijn te vinden op de website van Quality Wellnessresorts. Wil je meer weten over deze producten? Neem dan gerust een kijkje op de website!

https://www.qualitywellnessresorts.nl/