Leuker langer werken
Image default
Aanbiedingen

Een payroll organisatie is een toevoegen voor je bedrijf

Loop je een vast binnen je eigen bedrijf? Zou je graag meer tijd willen hebben voor zaken die er echt toe doen? Die al lang op de stapel liggen, maar waar je gewoon niet aan toe komt? Dan hebben wij de ideale oplossing! Namelijk payrolling. Op deze manier worden taken uit handen genomen, dit scheelt veel tijd, waardoor jij meer flexibel wordt. Je hebt meer tijd en ruimte om bezig te gaan met de taken die al heel lang op je to-do lijst staan. Wil je meer weten over payrolling? Lees dan snel door! 

Dit moet je weten over payrolling

Payrolling laat jou doen waar je echt goed in bent namelijk: Ondernemen! Maar voor dat je een organisatie in huurt is het wel zo prettig dat je weet wat het inhoudt. Gelukkig heeft payrolling heeft een eenvoudige definitie; het is het uit handen geven van de verplichtingen die horen bij het werkgeverschap. Dit gebeurt door middel van een opdrachtovereenkomst tussen een payrollbedrijf en de feitelijke werkgever. Hierbij wordt de salarisadministratie en het juridisch werkgeverschap overgedragen aan het payrollbedrijf. Officieel staat een werknemer dan op de loonlijst van een payrollbedrijf, die het vervolgens uitleent aan een inlenend bedrijf.

Dit zijn de voordelen voor jouw werknemers

En natuurlijk zitten er ook genoeg voordelen aan payrolling vast voor de werknemers:

  • Je krijgt op tijd je salaris, op een correcte wijze. De core business van payrollbedrijven is salarisadministratie, dit hebben ze daarom altijd op orde.

  • Je hebt zekerheid. Ook bij ziekte en vakantiedagen word je door het payrollbedrijf doorbetaald.

  • Je krijgt hetzelfde loon. Het mag volgens de wet niet uitmaken of je via een payrollbedrijf of direct voor het bedrijf werkt. Je salaris wordt er dus niet anders van.

Een bedrijf wat wij aanraden is Payroll Select. Bij deze partij kan je terecht voor diverse payroll activiteiten. Neem eens een kijkje op de website van het bedrijf en ontdek de mogelijkheden.

Meer informatie

Wil je meer weten over payrolling? Neem dan eens een kijkje op de website van Payroll Select. Hier staat meer informatie op!

 

https://www.payrollselect.nl/