Leuker langer werken
Image default
Hobby en vrije tijd

Jouw eigen beerpong toernooi organiseren!

Hoe organiseer jij een eigen beerpong toernooi?

Je kent het vast wel uit films, series of programma’s op televisie die extreme Amerikaanse college party’s waarbij er spannende beerpong toernooien worden georganiseerd met grote groepen studenten en vrienden. Maar wat is er nou voor nodig om een succesvol beerpong toernooi te starten en er een megafeest van te maken? Wij helpen je alvast op weg!

 

Wat voor beerpong spullen heb je nodig?

Ten eerste, wat voor attributen en spullen heb jij nodig om het spel beer pong te kunnen spelen? Voor een potje beerpong is het volgende nodig:

–       American Red Cups (22 stuks)

–       Pingpongballetjes (2 stuks)

–       Beerpong tafel of beerpong set

Nu kan jij alvast beginnen met de opzet van jouw toernooi. Echter, wanneer er een professioneel toernooi wordt georganiseerd zoals jij in de films ziet moet je wel investeren in meerdere beerpong sets en tafels. Daarnaast, dien je ervoor te zorgen dat er genoeg deelnemers en een geschikte ruimte is om het toernooi te houden. Wanneer je alle spullen en de locatie hebt geregeld kunnen we verder gaan naar het speelschema en de opzet voor dit toernooi.

 

Hoe organiseer ik een succesvolle beerpong avond?

Met alle spullen en een geschikte locatie op zak is het alleen nog zaak dat jij genoeg deelnemers hebt om een toernooi op te starten. Bij genoeg deelnemers kunnen we beginnen met het maken van een speelschema en een prijzen selectie. Het makkelijkste is om een toernooi vorm in knock-out te organiseren, dit houdt in dat bij verlies het verliezende team uit het toernooi ligt. Degene die alle partijen wint zal uiteindelijk te winnaar blijken en er met een prijs vandoor gaan. Wanneer elk team inschrijfgeld betaald kan er van dat bedrag een mooi aantal prijzen gehaald worden voor de winnaars van het toernooi.

 

Tip: Om het tot een echt succes te maken zorg je voor een goede organisatie, scheidsrechters, toffe muziek, verlichting en natuurlijk een goed gevulde bar met bier en andere dranken. Beerpong is niet voor niets het bekendste en leukste drankspel van Nederland!

Gerelateerde artikelen

Trouwen in Putten voor een onvergetelijke dag

Wanneer mag je een jetski besturen