Leuker langer werken
Image default
Bedrijven

Pen kopen in 2022

Het klinkt ironisch, een pen kopen in het jaar 2022. Je kan hiervoor naar de winkel gaan, maar je kunt hiervoor ook sites als bijvoorbeeld www.pengraveren gebruiken. Hier heb je de keuze tussen allerlei verschillende soorten pennen, die je kunt laten graveren. Populaire zoekopdrachten hierbij zijn bijvoorbeeld “pennen merk Cross” of “merk pennen Lamy.” Het is echter ironisch, aangezien de pen grotendeels is vervangen door computers en smartphones, terwijl je deze wel moet gebruiken als je een pen aan wil schaffen. Dat lijkt een beetje tegenstrijdig, waardoor veel mensen hier de ironie van inzien. Echter is een pen nog steeds een goede investering, zelfs in het jaar 2022 en verder.

Een pen als goede investering

Je kan de aanschaf van een pen anno 2022 ook zien als een investering. Een dure, zeldzame pen heeft de potentie om veel meer waard te worden in de komende jaren. Er worden steeds minder pennen gemaakt, omdat het gebruik van een pen steeds minder populair wordt. Dit wil zeggen dat pennen steeds zeldzamer worden, vooral de dure categorie pennen. Wanneer je dus nu een dure pen aanschaft, is het zeker een aanrader om deze in een kluis te stoppen en hier jaren aan vast te houden, waarna je deze waarschijnlijk met een winst kan verkopen. De aanschafprijs kan je zo hoog laten oplopen als je wil, aangezien je zelf ook een pen kan samenstellen. Wanneer je dit via een duur merk doet en hier waardevolle dingen als diamanten aan toevoegt, heb je een ware investering met veel potentie. “merk pennen Lamy” Kopen? Dit kan in een webshop of Lamy winkel.

Andere soort investeringen

Ook kun je in andere dingen investeren. Zo heb je verschillende juwelen die erg waardevast zijn. Hiermee loop je minder risico om je geld kwijt te raken, aangezien een bankrekening veel lastiger is om te hacken, tegenover een kluis waar je waardevolle bezittingen in opgeslagen zijn. Hierom kiezen veel mensen met een aanzienlijk vermogen om te investeren. De meesten hebben niet eens veel geld op hun bankrekening staan. Hun vermogen ligt in dingen als vastgoed, of, zoals hierboven genoemd, waardevolle spullen die in een goed bewaakte kluis bewaard zijn. Voor mensen die meer risico willen nemen is het handelen in aandelen een aanrader. Je koopt hiermee een deel van een bedrijf op, waardoor je zeggenschap krijgt. De meeste investeerders geven niet veel om het stukje zeggenschap, maar geven meer om de resultaten die het bedrijf behaalt, zodat de inningen per aandeel oplopen. Zo zijn er dus verschillende soorten manieren om je geld te investeren, van risicovol tot vrijwel risicoloos.

Investeren voor risicovolle mensen

Wanneer je van risico houdt, is crypto een goede optie om je geld in te zetten. Deze koersen kunnen erg fluctueren, waardoor je veel geld kan verliezen. Daartegenover staat dat je ook veel geld ermee kan winnen wanneer je op het goede moment instapt. Het is erg lastig om dit moment te bepalen, wat deze investering dan ook zo risicovol maakt. Het is dan ook niet handig om dit met grote bedragen te doen, aangezien alles in een klap weg kan zijn. Dit is geen financieel advies, maar kan wel gezien worden als tip over hoe je het beste kan investeren.