Leuker langer werken
Image default
Aanbiedingen

Hier vind je de perfecte driewieler!

Houd je heel erg van fietsen maar heb je behoefte aan meer stabiliteit en veiligheid tijdens het fietsen? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te nemen naar driewielers. Dit zijn fietsen die je gegarandeerd meer stabiliteit geven, waardoor je weer heerlijk kan genieten van een fietstocht. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel door! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Dit zijn de voordelen van een driewieler

Een driewielfiets biedt diverse voordelen ten opzichte van een tweewieler. Hieronder tref je de voordelen op een rij:

  • Je blijft mobiel en behoudt of verbetert je spierkracht. Ook wanneer je minder goed kan lopen, is dit een goede oplossing!

  • Je lichaamsgewicht blijft stabiel en je voelt je fitter.

  • Je hebt minder kans op ongevallen, doordat je gemakkelijker op- en af kunt stappen. Daarnaast kan je op de fiets blijven zitten zodra je stopt of op een zeer laag tempo fietst. Ideaal als je een verminderd evenwichtsgevoel hebt. Hierdoor voel je je veiliger in het verkeer.

  • Je onderhoudt makkelijker sociale contacten, doordat je er weer zelfstandig op uit kan.

  • Tegenwoordig is een driewieler voor volwassen bij Huka in verschillende varianten verkrijgbaar. Zoek je een hippe driewieler voor volwassenen? De driewielers van Huka zijn voorzien van Dutch Design. Op deze driewielers mag je gezien worden!

Het laatste voordeel

Een voordeel dat zeker niet mag ontbreken, is het voordeel dat je veel tijd in de buitenlucht doorbrengt. Dit is goed voor je mentale gezondheid. Het zorgt er namelijk voor dat je een stuk minder stress hebt. De tochtjes door de natuur maken je hoofd leef en je piekert daardoor een stuk minder. Daarnaast val je hierdoor sneller in slaap! Zijn je nachtrusten de laatste tijd onrustig? Ga dan minimaal 30 min fietsen! Zo val je gegarandeerd gelijk in slaap als je hoofd het kussen raakt.

Meer weten?

Wil je meer weten over een driewieler fiets? Neem dan eens een kijkje op de website van Huka. Hier is meer informatie te vinden over verschillende driewielers. Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten! Ze helpen je namelijk graag verder!

 

https://www.huka.nl/