Leuker langer werken
Image default
Dienstverlening

Hier kunt u een hoogwaardige biljart kopen voor uw bedrijf in de horeca

Bent u op zoek naar een ervaren fabrikant en verkoper van fraaie en hoogwaardige biljarten? Dan bent u bij Brock Biljartfabriek & Amusement op de juiste plaats. Hier kunt u een prachtige biljart kopen voor uw bedrijf in de horeca. Dit bedrijf in Bornerbroek, nabij Almelo, maakt sinds 1990 hun eigen biljarten in hun professionele fabriek, achter hun showroom. Door de jaren heen heeft dit bedrijf met verschillende proeven en berekeningen hun biljarten geperfectioneerd. De biljarten van het bedrijf zijn erg prettig en muisstil. Ze werken met moderne werkplaatsapparatuur en de medewerkers van dit bedrijf zijn goed opgeleid. Ze kennen de fijne kneepjes van hun vak. Naast fraaie biljarten vindt u bij deze zaak ook diverse accessoires.

U vindt alles wat u nodig heeft voor uw speelruimte bij deze speciaalzaak

Bij deze zaak kunt u alles kopen, van een biljart en krijt tot dartborden, om uw speelruimte in te richten in uw bedrijf in de horeca. U vindt hier nieuwe en tweedehands producten waarmee u uw speelruimte tot in de puntjes inricht. Hun eigen biljarten worden ontworpen door gedreven experts en handgemaakt in hun fabriek, achter hun showroom nabij Almelo. Daarnaast vindt u hier alle nodige biljartaccessoires, zoals keuen, krijt, lampen en scoreborden. Deze zaak is dus dé bestemming voor alle biljartbenodigdheden die u wilt kopen.

Bekijk de verschillende producten van deze speciaalzaak

Breng een bezoek aan de showroom van Brock Biljartfabriek & Amusement in de buurt van Almelo om een hoogwaardige biljart te kopen voor uw bedrijf in de horeca. U vindt hier alles wat u nodig heeft voor uw speelruimte en kunt hun producten gerust uitproberen. De ervaren medewerkers van deze zaak helpen u met plezier om te vinden wat u zoekt. Wilt u meer weten over hun aanbod of bent u op zoek naar maatwerk? U vindt meer handige informatie en hun contactgegevens op hun website: www.biljartfabriek.nl