Leuker langer werken
Image default
Woning en Tuin

Egaline, tegellijm en primer bestel je bij egaline.online

Ben je van plan een nieuwe vloer te gaan leggen? Voordat je hiermee aan de slag gaat, is het verstandig om te controleren of de ondervloer geen oneffenheden bevat. Wanneer er oneffenheden in je ondervloer zitten en je legt hier een nieuwe vloer overheen, ga je dit terugzien in het eindresultaat. Wat jammer zou zijn. Het egaliseren van je ondervloer zorgt ervoor dat je ondervloer mooi egaal wordt. Hierdoor zal de vloer die je er overheen legt er veel strakker uitzien. Wil je egaline kopen? Ga naar de webshop van egaline.online. Hier vind je een diverse kwalitatieve afwerkmaterialen. Op egaline.online vind je naast egaline ook flexibele tegellijm en primer (voorstrijkmiddel).

Primer

Wil je gaan behangen of de muren een nieuw kleurtje geven? Om goed beslagen ten ijs te komen, is het aan te raden om een goede primer (voorstrijkmiddel) te gebruiken. De primer zorgt ervoor dat de afwerklagen goed hechten. Ook krijg je hierdoor minder streepvorming, afbladeren van verf of het loslaten van het behang. Wil je primer bestellen? Op Egaline.online vind je verschillende voorstrijkmiddelen. Zo is er de Atlas Grunto Plast voorstrijk Tegel over Tegel. Dit is een snel voorstrijkmiddel voor moeilijke ondergronden. Ook heb je de Atlas Uni-Grunt snel primer wand & vloer. Dit is een snel voorstrijkmiddel voor alle zuigende ondergronden. Daarnaast heb je ook de Atlas Uni-Grunt Ultra. Dit is een primerpreparaat die geschikt is voor verschillende soorten ondergronden (muren, vloeren, plafonds), binnen en buiten gebouwen.

Ruime voorraad, voordelige prijs

Egaline online koopt zijn producten groot in, waardoor ze de afwerkmaterialen tegen een voordelige prijs kunnen aanbieden. Omdat Egaline Online altijd meer dan 25.000 kg materiaal op voorraad heeft, zijn vrijwel al de producten direct te leveren. Dus heb je een bedrijf met grote projecten. Dan is het mogelijk om een grote bestelling te plaatsen. Als je voor 15.00 uur een bestelling plaatst, dan krijg je deze de volgende dag al thuisbezorgd. Naast bezorging aan huis is het ook mogelijk om je bestelling af te halen. Geef dit aan ze door en ze regelen dat je bestelling voor je gereed staat.

https://egaline.online/